mandag 27. desember 2021

Romjul!

Romjul er det nå, og det er en veldig koselig tid synes jeg. Huset er pyntet til jul, og vi har rester av både mat og kaker. Ute har det vært kaldt, så rimfrosten har pyntet kvister og greiner. Det har gått fint å lage isskulpturer også. I år ble det mange stjerner hos meg. Jeg kjøpte noen julekuler og de var pakket i en plaststjerneeske. Jeg fylte vann i dem og så ble det pynt der ute.

Julekveldsskaka lagde jeg tidlig og hadde den i fryseren til det var klart til bruk. Det gikk ikke så bra med nisseansiktet, men jeg fikset det med flere pyntede pepperkaker, og så var kaken god som gull.

Litt snø har vi hatt i desember og det var fint å gå ut å lage litt gøy i skogen.

Noen papirblomster har jeg laget i år. Det minnet om min barndom. Den rosa her er laget av trakteposer og de røde er av kreppapir. 
Fortsatt er det vinter her og den vil vel vare enda en stund, selv om det allerede nå går mot lysere tider. 

Jeg laget meg en lykt av kransekakeesken. Jeg tror jeg skal forbedre den til neste jul med litt beslag og kanskje en fin hank. Håper det nye året bringer både deg og meg kreative ideer og tanker. Godt nytt år!6 kommentarer:

Anonym sa...

koslige minner fortsatt,kreativ er du og flink å pynte kake :=) ja det er romjul ,selv hadde jeg planer om litt husarbeid i dag i form av støvsuging,men vi fikk besøk av 2 store og 2 små så det ble ikke noe av ,men i morgen er det på tide å svinge seg i valsen med støvsugeren :=) nyt romjulen din

Tove Steinbo sa...

Nok et herlig innlegg fra deg med flotte bilder.
Vi har vært i Åsgårdstrand, og denne gang har min PC vært veldig treg der, så jeg fikk så vidt lagt ut et innlegg. Men vi har hatt det veldig hyggelig med barn og barnebarn. Begynner å lese adventshistorien hos deg i ettermiddag.
Vi kom hjem i går ettermiddag, og det var -10 grader. Jeg ønsker deg og dine en fortsatt god romjul. Her snør det og er fortsatt kaldt. Hilsen Tove/fargeneforteller

Vilt og vakkert sa...

Heisann, ja, så kom snøen, og snart er den borte igjen. Sånn er jo været heromkring... Vil ønske deg alt godt for det nye året. Jeg har ikke vært så aktiv blogger, av spesielle årsaker, dette året. Har holdt det gående med en utfordring i uka. Hyggelig å kunne fortsette og kanskje lage innlegg oftere. Vi får se. Du er i alle fall i god gjenge... med flotte og fargerike innlegg.
GODT NYTT ÅR!

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Fruen. Ja, det må litt rengjøring til i romjula også. Jeg rakk det ikke før i dag jeg, men nå er det klart til helga. God helg og godt nytt år :)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove! Så fint du sikkert har hatt det på Åsgårdsstrand. Dumt når ikke nettet er som det skal, men noen ganger er det godt å hvile litt fra det også. Kos deg videre i vinteren, og så ønsker jeg deg et vakkert nytt år!

naturglede/Randi Lind sa...

Hei på deg Vilt og vakkert! Ja, snøen kom og det ble så lyst og fint. Men det smelter vel fort vekk igjen. Noen ganger er man mer aktiv på blogg enn ellers, men det variere her også. Ønsker deg en fin nyttårsaften og et riktig godt nytt år!