torsdag 25. februar 2021

Morsomt med trearbeider.

Stadig må jeg forsøke meg på nye ting. Trearbeider! Jeg har vært borte i sånt før da, men ikke så mye. 

Der satt jeg og skar i tre og strevde verre, som vanlig. Jeg er ikke så sterk som jeg vil være til dette, men jeg forsøker litt av og til likevel. Jeg hadde skåret ut en av stengene og pusset så armene var helt utslitte, da hjelpen kom.Mannen i huset mente jeg kunne fikse det med noen maskiner?
 

Jeg klarte løvsaging da jeg var liten, og nå klarte jeg jammen båndsaga selv. Øvelse gjør mester, heter det jo. Kutte, skjære og pusse med maskiner gikk fint det. Litt arbeide med kniven ble det også, der den store saga ikke kom til. Fuglene og kattehodene, har jeg nå limt på “stengene” og jeg skal kjøpe meg noen lysholdere til dem siden. 
Så kom det store spørsmålet. Skal jeg marker øynene på dem, eller ikke?
Jeg testet med noen sorte papirbiter. Nå må jeg visst tenke litt....

4 kommentarer:

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Treskjæring ser egentlig litt gøy ut, men har ikke drevet med det siden ungdomsskolen. Drømmer om å finne en fin rot, eller grein, som jeg kan lage noe fint av. Jeg vet ikke om jeg syns du skal ha øyne eller ikke, kommer litt an på om du skal male resten også, ellers kan du kanskje skjære ut noen øyne? Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

naturglede/Randi Lind sa...

Takk du. Jeg har ofte skåret litt i røtter og kvister jeg har funnet på skogstur. Men dette var litt nytt for meg. Jeg har ikke bestemt meg om jeg skal male øyne eller ikke. Ha en fin fortsettelse i den gryende vår.

Tove Steinbo sa...

Dette ble jo kjempeflott! Jeg synes de får mer liv hvis øynene blir litt markert. Men de behøver jo ikke være sorte. God søndag ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

God søndag Tove! Ja, det ble mer levende med øyne, så jeg tror det blir det etter hvert. Fortsatt er det under arbeide, men det er gøy å dele det med dere her på bloggen også. Nå skal jeg la det ligge litt, og så finner jeg nok en løsning tenker jeg. :)