tirsdag 23. februar 2021

Sting for sting.....

Livet er for tiden som å tråkle! Et langt sting hit og et langt stig dit, opp og ned. Jeg tråkler meg fram mot vår, og håper på en jevnere, tettere søm etter hvert. Det å tråkle, kan mange ganger være både nyttig og praktisk. Da ser man litt av hva som kan komme av utfordringer, uten at man har ødelagt det som skal komme siden. Planlegning kan det også hete. Som jeg har skrevet før, så har jeg evig utfordring i å vente. Jeg liker det slett ikke, men har ikke noe valg. Når jeg har sendt i fra meg noe jeg har skrevet eller laget, så er det ikke lenger jeg som bestemmer. Nei, det er de som mottar det. Ofte svarer de aldri???? Merkelig. Jeg klarer ikke forsone meg med det. Det må da være mulig å svare nei, om de ikke liker det? Det ender med at jeg mister litt motivasjonen her. Hvorfor skal man ikke respekteres for det arbeidet man har lagt ned, med et svar??? Ja, jeg tråkler videre, sting for sting……

Men noen svarer da heldigvis. Før helga kom jeg til finalen i Brød&Korn med oppskriften min på byggrynsdessert. Artig. Det blir premie i posten snart. 

2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Gratulere som vinner! Du er vinner på mange fronter, så det var flott!
Vi får vel se premien?
Veldig dårlig gjort å ikke svare. Fra forlag for eksempel, tar det ofte lang tid. Manuset skal leses, og så skal de behandle det i grupper. Skal det utgis eller ikke? Men et lite foreløpig svar burde komme. Det er sikkert slik også i andre bransjer. Hilsen Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Tove. Ja, det ble jammen gevinst, selv om jeg ikke vant førstepremien. Jeg fikk masse herlig bygg i mange varianter og en knallgult forkle! Artig å finne på nytt og være med i sånne utfordringer.
Men det å vente på svar fra det ene og det andre, er ikke noe jeg liker. Veldig trist når man overhodet ikke får et eneste svar. Andre er veldig flinke til å si at de har mottatt det i hvert fall. Det blir jo at man forsøker seg der igjen, i stedet for å oppsøke nye. Men jeg har ikke noe valg i enkelte ting, det er bare å vente og vente. Ha en fin dag Tove!