onsdag 10. februar 2021

Moro i Koronaland!

Artig å lage noe av det man har liggende. Denne brikken er den første jeg noen gang heklet. Synes den fortjente å komme fram igjen. Jeg strevde veldig med å lære hekleteknikken, men da Hjemmet hadde et nybegynnerkurs gikk det bedre. Pluss at jeg hadde en slektning som kunne hjelpe meg litt. Året var 1978-79. Det var i gamledager som barnebarna sier. Jeg var veldig stolt da den var klar og jeg er stolt av den enda. I dag hekler jeg vel det jeg vil, men det var virkelig vrient å få til den første. Nå henger den i mitt vindu, som en slags drømmefanger. For jammen kom det fram mange minner ved å bare se den brikka!

I denne nedstengte tiden i Koronaland er det viktig å finne på koselige ting i kvelden. Jeg smurte inn to flasker med lim og pakket de inn i avispapir. Et par vanter som var ødelagte ble klipt av, og fylt med litt vatt. Så fikk vanterestene bli hanekammer til flaskefuglene mine. Jeg malte første strøket med gult, men det er da ikke påske enda?

Neste strøk ble hvitt og det ble jeg mer fornøyd med. Jeg prøve meg litt fram med røde papphanekammer og lys også. Valget er jo mitt og mitt alene. Jeg kan male de i hvilken farge jeg vil, jeg kan ha de med eller uten kam, med eller uten lys, eller sette kvister i flaskene med fargerike fjær til helga. Billig moro ble det i hvert fall for meg. 

Snart formiddagskaffe med min kohort. Riskaker med egg og smultringer med melis, er ikke dumt!

 

 

4 kommentarer:

Vilt og vakkert sa...

Heisann, så nydelig heklearbeide, virkelig et stort smykke ;:OD)

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Villt og vakkert. Ønsker deg en strålende helg i vinteren :)

Tove Steinbo sa...

Kjempeflott heklebrikke, som nå er blitt drømmefanger. Tror jeg også må henge opp en drømmefanger, jeg husker ikke mine drømmer, mens min mann husker alle detaljer i sine.
En flott søndag med tre ulike aktiviteter ønskes av Tove/fargeneforteller. Og farger hører med!

naturglede/Randi Lind sa...

Hei du Tove. Ja, det var koselig å får fram brikka igjen i hvert fall. Nyt dagen du også. Rart med alt på en gang.