torsdag 11. mars 2021

Dorulldamer.

Snøen daler ned over oss igjen og våren er gjemt for en stund, under et hvitt teppe. Ikke annet å gjøre enn å vente på bedre tider på mange måter. Jeg klipper i doruller om dagen. Utrolig morsomt å lage ting av det man har i huset. Kan du ikke tegne sier du? Da er det bare å klippe ut noe fra et blad og fikse din dame på den måten. Fotomodellen her, er fra Spar Kjøp. Du kan også bruke et bilde av deg selv. Jeg klemmer dorullene flate og klipper de i tynne strimler. Så lager jeg de mønstrene jeg vil ha, og limer det sammen.

Det nærmer seg påske, så jeg fikset en kaninfrøken. Med litt maling, glitter og noen perler fikk hun på seg staskjolen. Det går med nesten fire dorullinnmater til denne.
For noen dager siden lagde jeg denne damen. Denne teknikken kan brukes til mye. Til jul lagde jo mange stjerner. 
Et hjerte kan også bli fint. Den rosa damen min rammet jeg inn og hang på veggen med en gang. Nå er jeg tom for doruller, men det blir stadig noen nye!

2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Dette er helt utrolig flott! Jeg hadde ikke hatt tålmodighet til å pusle med dette, men så gøy å se hva du får til! En fin helg ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Hei du. Takk for fine ord. Ja, det tar litt tid, men ikke så mye. God helg til deg :)