torsdag 25. mars 2021

Våren er som vanlig.

Våren er her,  med fuglesang og hestehov. En herlig tid, og vi er så heldige at vi kan gå ut i koronatiden. Jeg har malt egg og bilder, strikker på en jakke og forsøkt meg på ting jeg ikke kan, igjen.
Jeg er den heldige eier av en Dremmel. Etter å ha sett massevis av blondeegg på nett, måtte jeg forsøke. Hønseegg er alt for vanskelig og tynne i skallet for meg som nybegynner. Noe blir bra og annet blir krasj! Jeg skulle få tak i noen gåseegg fra en bonde i år, men med denne dumme koronaen gikk ikke det. Jeg hadde plastegg. Med iver og pågangsmot satte jeg i gang, og hull etter hulle ble det. Dremmelen  gikk nesten varm i plasten. Det gjaldt å ta pauser, så ikke plasten smeltet. Noen uhell ble det, men det er jo det man lærer av.

Ellers har jeg tegnet både hestehoven og påskeharen. Her om dagen så jeg en sky som lignet en kanin. 

Da måtte den også med på arket.

Sånn går dagene mot påske. Ute gror det i blomsterbedene så det er en fryd. Sommerfugler og bier er på plass og isen nede i vika forsvant plutselig. Det er bare å glede seg til fortsettelsen. Våren er akkurat som vanlig i hvert fall!

 

2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Kan jeg bli mer imponert enn jeg er av deg? Nei!!!! De eggene var flotte, har aldri sett slike før. Ja, alt er flott - også tegningene dine.
Men våren har ikke kommet så langt her. Ingen blomster som spretter foreløpig, snøen ligger fremdeles i deler av bedene. Men etter påske blir det nok annerledes.
Jeg ønsker deg og dine en riktig god påske, og håper sola vil komme tilbake.
Gule påskehilsener fra Tove/fargeneforteller.

naturglede/Randi Lind sa...

Takk igjen Tove. Det er så gøy å være kreativ og forsøke seg på ting og tang. Vi har hatt noen fine solskinnsdager, men jammen har vinden vært kald. Fuglene synger så det er en fryd og det spirer og gror, selv om det er tåke i dag. Ønsker deg også en aldeles nydelig påske med kos og hygge som best du kan i denne tiden.