tirsdag 5. januar 2021

Takk til skøytene....

Nytt år og nye kreative ideer kommer heldigvis, selv om dagene er rare.Denne ganger var det de gamle skøytene som fikk seg en overraskelse. Jeg har elsket disse skøytene helt siden jeg arvet dem av søskenbarnet mitt da jeg var i barneskolealder. Jeg har gått på dem mange ganger, men det ble for siste gang for noen år siden. Nå har de gjort sitt, og mer til. Det nytter liksom ikke å få knyttet dem skikkelig på bena lenger, og ikke er jeg videre ivrig med å prøve meg heller lenger. Man glemmer visst gamle kunster.....

De lukter slett ikke godt lenger, men jeg har brukt de til dekorasjon her og der om vinteren. Noen ganger har de blitt dyttet full av granbar med røde sløyfer og andre ganger har de bare vært med i et fotografi.Men nå ble de tegnet på med tusj og fargeblyanter. 

Litt festlig ble det da, og nå kan de få være med litt til, inne i gangen for eksempel. Enda er det jo vinter, så litt vinterpynt er gøy. 

 

 

Ut med jula er det også her hos meg. Fram med tulipaner. Friske blomster? Ja, det skulle jeg gjerne hatt, men man skal jo ikke ut i blandt mange mennesker i ett sett heller nå.Tulipaner får vente til jeg skal handle mat en dag før helga. Men jeg har kunstige blomster. Så farger ble det da, i hvitt og rosa. Noen av de grønne og hvite dekorasjonene får stå en stund til, før det er ut med det også.2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Skøytene er kjempefine. Klart du må bruke dem til dekorasjon!
Jeg har fremdeles juleblomster, og de får stå. Hilsen Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Kos deg med juleblomstene Tove. Jeg har fortsatt en flott asalea. Takk for hyggelige ord!