fredag 1. januar 2021

Godt nytt år!

Takk og farvel til 2020.Så var koronaåret lagt bak oss. Et merkelig år ble det, etter som det gikk mot vår. I går kveld ble himmelen farget av fyrverkeri, for å feire et nytt og ubrukt år. Jeg håper det vil gi oss nye tanker, ideer og glede. 

Mye av fyrverkeriet til naboene lyste gjennom trærne. Sammen ble det som en glitrende, ny skog. En skog av håp om bedre tider. Ingen tett skog som stenger oss inne, men en lett og fargerik skog som drysser over oss med lys og glede. Kan det nye året bli sånn? Ingen vet…..

 

Tusen takk for alle hyggelige hilner jeg har fått her på bloggen i året som gikk. Dere muntrer opp min hverdag alle sammen. Nå starter vi med blanke ark. Det gjelder å fylle alle de nye arkene med farger i året som kommer. Vi bloggere er som et fargeskrin som blander farger og lager bilder for hverandre. Håper vi kan fortsette å fargelegge livet for hverandre. Godt nytt år!

 

 


2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Da har vi begge skrevet mye om fargenes betydning på blogginnleggene våre nå.
Kjempebra - for fargene er så viktige nettopp nå!
Beste hilsener og ønsker om et bedre 2021 fra Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Tror det er superviktig Tove. Vi trenger noe som gir oss reaksjoner og liv. Det går mot vår, selv om den ligger litt langt fram enda. Ha en fin første dag i det nye året. Vi tastes videre!