søndag 8. november 2020

Engler daler ned....

Har du kontroll om dagen? Jeg synes denne koronatiden er vanskelige, og litt trist. Ikke føler jeg at jeg kan gjøre som jeg vil, og ikke våger jeg et og annet jeg vanligvis ville gjort. Man blir ganske så låst. Skal man be til middag, skal man gå på middag, bør jeg handle, eller kan det vente og så videre...... Jeg liker ikke dette, men vi får ta en for folket og hverandre. Det er klart. 

Jeg tegner og holder på om dagen, innimellom mine vanlige ting. Det er godt å bare la blyanten danse over arket og se hva det blir. Noen ganger ser jeg noe hos andre, og det kan få fram min kreativiet. Jeg har begynt å tenke på julebordet. Det kan jo hende man må være hjemme hele tiden på grunn av koronaen? Da er det viktig å ha noe å glede seg til her hjemme. 

Jeg har tenkt hvit duk og sånne fat med mosekuler. Om jeg har lys som her, vet jeg ikke enda? Kanskje det blir stjerner og julekuler, lyssslynge eller annet?

Jeg har tallerkner med noen morsomme streker på, og hva kan jeg pynte med der? Engler passer meg i år. Jeg har tegnet engler i flere varianter nå, men til slutt ble det et hjerte. Så skar jeg ut en slisse og tredde i en serviett. Plutselig hadde engelen kjole! 

 

Det er mange måter å gjøre dette på. Jeg så en på internett der de hadde klipt ut et bilde fra et kort og fikset kjole til den damen som var på kortets framside. Skikkelig festlig. Jeg fant et kort som jeg hadde kjøpt for en krone, klipte det litt av og brukte et sånt klippestempel til å lage et rundt hull med. Med en rød sløyfe til, blir det jul!

Men her blir det altså kanskje mine egne engler. Kan man tegne på servietten? Klart det, bare man er forsiktig. Jeg brukte vannfast tusj, så man ikke trenger å være redd for at noen skal få sort farge på seg når de tørker seg om munnen! Så her er min ide til bordet. Gleder meg allerede til det, om det blir til julaften eller en av de andre dagene i jula. Forberedelser og planlegning er halve jobben. Enda er det tidlig, så jeg kan nok finne på mye annet rart også, før advent!

 

Ønsker du deg et advensthefte/julehefte eller tegninger/akvareller, så kontakt meg i innboksen på fjesboka. 

Jeg har fortsatt maaaange igjen av heftene Julens Snikksnakk, om du vil ha litt hygge i disse koronatider.Det er et advents/julehefte på 60 sider i A4. Titt inn på salgssiden min HER!
2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Det er så fantastisk å se hva du finner på- alt er jo så fint, vakkert, morsomt, annerledes!
Jeg er glad i å pynte bord, men det blir ingen gjester her nå. Vi skulle bedt fire hyggelige naboer, men det får vente.
Enig med deg - veldig vanskelige tider. Og det gjør det ikke bedre at været er så grått og trist. Ønsker meg blå himmel! Alt godt ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk du. Koselig å ha noe å holde på med, for denne tiden er veldig vanskelig synes jeg. Her blir det heller ikke gjester, men vi får kose oss selv da. Novembervær dette grå, men plutselig så skinner vel sola igjen. Ha en god helg.