søndag 22. oktober 2023

Litt av hvert!

 

Det ble en liten høstdame av papir i uka som gikk. Hun ser litt overrasket ut, og det er fordi jeg lagde henne sånn. Hun skal få en venn ved siden av seg etter hvert. 

Ute er det kaldt og surt med regn i lufta i dag. Vi har ikke fått snø enda, men den kommer vel etter hvert. Noen dager er som eventyr i det sola går ned nå i oktober. Gåsa har øvd med sine unger og snart er det nok fløyet til varmere steder. Knoppsvanene holder seg her, om det ikke blir for mye is.

For første gang har jeg sett dompap på fuglemateren vår. Den klarte jammen å sette seg der, enda så stor den er. Artig med liv utenfor vinduet. 

Husk å bestille julehefte mitt om du er interessert da. Her ser du innholdet til høyre. Ha en finfin dag og ny uke.

2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Du holder på, hele tiden. Har et døgn nok timer for deg?
Det er så fint å sitte og se på fuglene utenfor vinduet. Det gjør vi på fjellhytta, og der er det mange ulike slag - også mange dompaper. Gøy å se de ulike fargene på hun og han. Han er jo så flott med den fantastiske rødfargen, men hun er ganske så tøff. Hilsen Tove/fargeneforteller

Anonym sa...

Hei Tove. Ja gøy med fuglene. Her spise de mengder av frø nå. Tomt hele tiden der ute. Joda, døgnet har nok timer!!!!! Koser meg innimellom. God helg!