onsdag 2. november 2022

Advents/julehefte fra meg.

JULESTEMNING 

heter mitt advents/julehefte i år. Det var ubeskrivelig gøy å få heftet i hendene. Trykken gikk så fort denne gangen at jeg ble helt overrasket. Tidlig? Ja, det er vel kanskje det, men skal det fram til deg til advent, så er det ikke mer enn tiden av veien. Posten er ganske så treg, nå som det sendes ut bare annenhver dag.

Her legger jeg ved innholdsfortegnelsen til venstre, så kan du se litt hva det er.

Det er 60 sider med litt av hvert, i A4 størrelse. Dikt, fortellinger, små tekster, oppskrifter og kreative ideer. Heftet kan leses i adventstiden, men det er også et julehefte. Dette passer til de som leser blogg, tenåringer og eldre. Mange vet jeg leser for sine på sykehjemmet blant annet. Koselig å gi bort i gave til både friske og syke.

Alt er altså laget av meg da, foto, tegninger og tekster. 

Prisen er Kr 200 pr. hefte, og det er med porto. Ønsker du deg et hefte eller flere, så kontakt meg på Messenger.

 


4 kommentarer:

Inger Marie sa...

Så flink du er!
Veldig hyggelig gave dette. Hos meg blir det fotobok til flere i familie- og vennekretsen i år. Men denne skal jeg huske på til en annen gang:)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Inger Marie. Koselig å lage sånne ting. Fotobok er gull det. Ha en fin kveld. :)

Tove Steinbo sa...

Da ønsker jeg deg lykke til med adventsheftet! Veldig hyggelig for besteforeldre å lese for barnebarna. Våre er voksne, så jeg må vente på oldebarn!
God søndag ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Tove, men dette heftet er nok ikke for de små. Jeg lager advents/julehefte for de voksne jeg. :) Men er det noe som kan leses for hele familien også. Ha en fin ny uke :)