Det er mye mat igjen etter feiringen, men det minket på brødet. Da ble det fram med bakebollen. Så koselig med duftende nybakt brød og rundstykker i det nye året.
Lunsjen i går ble raskt laget i stand og rundstykker med gulost og spekeskinke gikk ned på høykant. Vil du bake brød, så kan du titte inn til Brød&Korn HER! Der finner du oppskriften jeg brukte. Dette er min egen oppskrift, som jeg vant premie for. Ja, det heter påskebrød, men det er da like godt hele året.Når kvelden kommer og mørket senker seg kryper fortsatt julestemningen fram. På norsk tradisjons vis, feires jula til over Helligetrekongersdag, og gjerne litt til. Men før 20.dag Knut, skal jula ut.
2 kommentarer:
Jeg kan kjenne den deilige duften av nybakt brød. Hilsen Tove/fargeneforteller.
Tusen takk Tove. Ønsker deg fine dager i det nye året! :)
Legg inn en kommentar