fredag 17. januar 2020

Litt av hvert....

Så er vi halvveis i janaur, og det går mot lysere tider. Det merkes allerede for dagene har blitt lengre.Snø har vi ikke her hos oss, men vakre solnedganger blir det innimellom.


En dag fikk jeg bilde av en stein, som så ut som et hjerte. Hele steinen var dekket av grønn mose. Myk og vakker var den , mot den harde steinen under. Sånn er det vel med mennesker også. Noen virker så harde, men er myke som smør inni deg. Andre er så myke utenpå, men har et hjerte av stein. Vi blir lurt av overflaten. Noen har vært harde så lenge, og liker det ikke lenger. Når myke, vennlige hender klapper litt på hjertet, smelter de som troll i solskinn. Det er ikke alltid utsiden av et menneske sier hvem de er. Det gjelder å bry seg om hverandre, se hverandre og gi varme til kalde hjerter. Jeg er sikker på at da blir det fint å leve. Glade hjerter vil banke i takt……

Etter jul har jeg ryddet litt i alt mulig. Servietter ga meg ideer. Med ståltråd, lim og fingerarbeide, så blir det vel et eller annet av dette også. Vi får se, for det tar tid, mellom hvert lag som skal tørke.

Strikke litt har jeg også gjort, men jeg har ikke størresle 45 i sko! Da får det bli ei julestrømpe til neste jul tenker jeg. Fint mønster var det da. Jeg har begynt på et par som er mindre, så sokker blir det.Noen dager regner det, andre dager skinner sola. Januar har gitt oss litt av hvert. Nå er det bare spennende å se hva resten av denne måneden vil gi oss av vær og opplevelser.

6 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Takk for gode tilbakemeldinger på min blogg.
Nok et herlig blogginnlegg fra deg. Det med steinen og mennesker var nesten rørende. Veldig flott skrevet og tenkt, og bildet var supert.
Det er de andre bildene også.
Ja, merkelig vær - nesten to hele dager med regn - i dag er det klar og skyfri himmel, og månen står der fremdeles og titter på meg. Jeg skal i skogen.
Innlegg om fargen indigo kommer nå snart, jeg måtte bare først legge ut et om at boken min, Fargene forteller, er kommet i nytt opplag. Det var så viktig for meg.
En god og fargerik søndag ønskes deg av Tove/fargeneforteller

Vilt og vakkert sa...

Heisann Randi., ja, naturen har mye å by på , hjerter også. Det minner oss om hvor ulike vi er som du skriver. Vi får håpe at om vi har omsorg for hverandre og vil hverandre vel, blir samfunnet et bedre sted for alle (tenker på hva som skjer med IS-kvinnene og barna deres. Å leve opp i en IS-leir, gir ingen muligheter for dem til å integreres)
I dag har det også vært en flott dag her på østlandet. Herlige bilder du har tatt. Blir du med på tur søndag? Jeg arrangerer BSW. Satser på godt hver.
Jeg strikker om dagen jeg også, bunadsbukse til minstemann som skal feires med navnedag 16. februar.
Uansett om sokkene dine ikke passer deg, finner du nok en fin bruk for dem. Flott mønster ;:OD)

Rita sa...

Så nydelige bilder Randi og jeg blir jo så begeistret for kreativiteten din. DU er jo helt rå på det området der. Dagene blir lengre og denne tiden vi nå går i mot gjør godt for kropp og sjel. Stor klem

naturglede/Randi Lind sa...

Takk Tove. Ja, den steinen fikk fram tanker HIS meg. Her er det så vårlig at man glemmer det er januar. Men da kan jo ikke vinteren bli så lang heller. Kos deg i mildværet!

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Vilt og vakkert! Takk for hyggelige ord fra deg. Ja, vi får forsøke å ta vare på hverandre, det er viktig!Ut på tur, det er godt. Jeg skal jammen forsøke å være med på utfordringen og huske å ta bilde av skoene!!!! Viktig med riktig fottøy i disse dager, for det er bløtt innover skogen her.Lykke til med strikkingen. Det blir sikkert fint. Gratulerer med navndag til den lille! Ønsker deg fine dager framover mot lysere tider!

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Rita! Tisen takk for snille ord. Jeg gleder meg over lyset som kommer mer og mer. Herlig når sola titter innom. I dag er det lettskyet, men vårvær fordi det er så mildt. Nyt uken. Klem fra meg :)