torsdag 7. november 2019

Mye gøy om dagen!

Ja da, jeg har det fint og spiser mine “gulrøtter”! I dag kom adventskalenderen endelig fra trykk, så det var bare å sette i gang på skrive på konvoluttene med adresser og sende ut. Men det er så gøy å dele det med dere alle. Jeg har bestilt en haug, så det er nok til alle som vil ha. Si ifra! Jeg har fortalt om det før her på bloggen. Det er et juleeventyr i 24 deler for alle aldre. Det kan leses som en kalender, men også brukes som en julehistorie når man har lyst. 200,-kr pr stk og det er med porto her i landet. I går pyntet jeg i fjøset på gården der jeg vokste opp, for om fjorten dager er det julemarked. Ser du hvilken sang jeg har illustrert her?


Nok en gang fikk jeg hentet juletre med søstrene mine.

Jeg ble også fotografert. Så koselig dag. 

Man blir tidlig i stemning av sånt, men jeg har spilt julesanger lenge allerede. “Gulrøttene” spises, og jeg koser meg. I morgen kommer det visst bilde av meg i Hjemmet, neste uke kommer det en julfortelling og litt til i Landlig Jul og i kveld skal jeg på lansering av et julehefte, der jeg har både skrevet og illustrert. Jeg forteller om det siden. Utrolig morsomme dager. Det er ikke alltid det er sånn, men når det skjer, så koser jeg meg skikkelig.

2 kommentarer:

Inger Marie sa...

Hei Randi!
Sååå koselig du har pyntet i fjøset:)
Julemarked i slike omgivelser må jo bare bli bra! Sangen du henviser til må vel bære den...nå har vi vasket golvet og vi har børi ved..?
Takk for hyggelig hilsen hos meg:)

naturglede/Randi Lind sa...

Takk du. Ja, jeg gleder meg til julemarkedet. Rett gjetting ble det på deg! Ønsker deg fine dager i en ny uke!