onsdag 13. november 2019

Litt mye meg kanskje?Jeg vet det enda er en stund til jul, men advent nærmer seg skikkelig. Er du en av de som gleder seg hvert år til kalendere og julehefter, marsipan og pepperkaker? Det gjør jeg.

I år er det ekstra gøy, for jeg har selv kreert en kunstkalender med mine egne tegninger for 2020. A 4 er størrelsen her. Den kan kjøpes av meg for 200,- kr inkl. porto.

Så lagde jeg JUL FOR ALLE! Min adventskalender er et eventyr som handler om en katt som kommer på avveie. Jeg tror barna vil like tanken på jenta, katten og nissen, mens de voksne vil tenke på hva historien handler om. Vil du kjøpe det av med meg, så si ifra, 200,- kr inkl porto. Historien  handler litt om det å ta vare på hverandre, kanskje snakke litt med naboen vår, hilse på nye i gata og åpne opp for nytt i våre liv.
Det er i 24, deler. Heftet er A5, det vil si 21 x 15 cm. 32 sider med tekst og mine tegninger til. Historien heter JUL FOR ALLE. Dette passer for de fra 3 til 100 år, som har et barnslig sind. Jeg tror at barna vil være opptatt av katten, nissen og jenta, mens de voksne sikkert vil tenke over innholdet.Jeg gleder meg til å dele historien med dere, for det er ingen andre enn meg har lest den enda!


Juleheftet Landlig Jul kom visst også denne uken, selv om det sto i Lev Landlig at det kom 15.november? Der er jeg med, og har skrevet en histories med to illustrasjoner, og et dikt. Mektig stolt av å få være med der. Det andre heftet er lokalt og heter Julekurven.Ikke midre stolt av det samarbeidet! Utrolig morsomt, og for en ære!

Her i nabolaget har vi en klubb som heter Skribentene. Der er jeg altså også med. Jeg har en julehistorie og 9 helsideillustrasjoner, pluss noen små tegninger. Heftet heter Julekurven og selges i bokhandel i Sarpsborg og på huset ISarpsborg, der det blir bildeutstilling om litt. Jul jul, jul tenker du kanskje nå, eller fnyser av at det er tidlig. Jeg liker forventningen og gleden over stemning og hygge. Her tennes det lys i kvelden og jeg har bittelitt edelgran framme, bare fordi det lukter så godt. Julehefter meg koselig lesning, sier jeg ja til, men all julepynt det får vente enda en god stund.

2 kommentarer:

Vilt og vakkert sa...

Heisann, det ble jo skikkelig julestemning ute på mandag, men nå er det over... kanskje like godt for det ble litt vel stor overgang for oss som kom hjem fra sydligere breddegrader.
Jul er koselig så lenge du kan feire den sammen med dem du er gla´i. Takk for at du sprer gode historier og koselige illustrasjoner!
Ennå lurer vi på om det blir orden i huset til jul. Det har "stått på hodet" snart et halvt år! Tærer på tålmodigheten nå!
Ønsker deg fine dager ;:OD)

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Vilt og vakkert! Ja, det nærmer seg fort nå! Nydelig med snøen, men nå forsvinner den vel igjen. Uvant med vinter i førsten, men det får komme det som komme skal! Koselig å spre rundt seg med hygge og glade bilder. Håper du får orden i sakene mot advent. Vi hadde en opp-pussingsperiode for noen år siden, vi kom da i mål heldigvis. Ha en fin kveld videre :)