fredag 4. oktober 2019

Meg.

Nei, jeg har ikke visst ikke så mange nærbilder av meg selv. Vanligvis tenker jeg ikke over det, men så var det noen som skulle ha et bilde av meg da. Jeg lette som en gal, men det var ikke stort å velge i. Det er vel min egen skyld også, for jeg ber sjelden noen å ta nærbilder av meg. Her knipset jeg meg selv med selvutløser, da jeg var klar med votter og pannebånd jeg har strikket. Møsteret har jeg fikset selv og arbeidet var klart i mai, men jeg måtte vente helt til nå i høst for å bruk det. Nå er det kaldt nok!Så noen ganger setter jeg opp kamera på stativ og knipser med selvutløser.

Her er dagens bilder. Dette ble et skikkelig egoinnlegg! Hurra for høsten!
Sånn nå begynner ting å komme på plass her. Livet har vært som været ute noen dager. I et tåkehav, ser man ikke klart! Snart leverer jeg to ting til prøvetrykk, en kunstkalender  for 2020 og en adventshistorie. Så spennende å se om det blir bra. Ellers er to andre opplegg snart i boks, og enda er det bare oktober. Så godt å kunne puste litt igjen. De siste ukene har liksom ikke dagene vært lange nok. Sola har skint, men jeg har snudd meg vekk fra det og jobbet. Ja, sånn er det jo for de fleste i hverdagen, så det er greit. Men stille blir det ikke nå heller, for jeg liker å ha noe å gjøre hele tiden.

8 kommentarer:

hagen vår sa...

Hei!
Fine bilder av deg og det du har strikket. Det er ikke alltid lett å se avslappa ut, men det gjør du.
Ha det godt! Anne

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk. Jeg liker ikke bilder av meg selv, men det er jo trist å ikke ha bilder også. Jeg får være som jeg er og smile fornøyd til deg. God helg til deg.

jorunn`s Fristed sa...

Så koselig å se deg <3 Du er skikkelig fotogen. Å det du har strikket var jo bare nydelig, kos deg med det nå som det har blitt høst. Vinteren lurer i skyggene her, vi har hatt det ganske så kaldt om dagene nå men vi har hatt sol. Nå skal regnværet og pluss gradene komme, trives egentlig mest med kulde og sol. Ha en strålende søndag <3

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Jorunn! Tusen takk for snille ord. Ja, nå er det tid for ull igjen og det er koselig med hjemmestrikket.Her skinner sola så fint, men jammen er det kaldt. I går fikk jeg ikke sommerblomstene, så nå er det tid før kaldere dager der ute. Jeg mangler å henge ut litt mat til fuglene, og så er det klart. Nyt dagen og god søndag :)

Tove Steinbo sa...

Artig å bli ordentlig kjent med deg også, ikke bare bilder av alt det flotte du lager.
Vakre ting du har strikket, flotte mønstre.
Du kan ha god bruk for ullvotter etc. i dag. Minus 5 grader hos oss, med rim over alt.
Fine dager ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Tove! Ja, jeg viser jo ikke så ofte ansiktet mitt på blogg, men noen ganger er det ok. Herlig med ull om dagen, for jammen føles det kaldt i oppstarten av en annen årstid. Nyt dagen.

Vilt og vakkert sa...

Heisann, dette ble jo riktig fine selvportrett. Greit å ikke ha noen som sier se dit , se hit osv. Og særlig fint er det å ha på seg egenproduserte plagg, det setter et personlig preg på bildene. Ønsker deg strålende høstdager framover. Håper at regnet tar et opphold og at kulda lar vente litt mer på seg. Vakre naturbilder du har under her ;:OD)
Som du skjønner var vi i Lia forrige uke. Hyggelig å "treffe" deg på facebook også!

naturglede/Randi Lind sa...

Heisann Vilt og vakkert!Tusen takk for snille ord. Ja, i dag regner det, men det kommer vel sol igjen etter dette også. Jeg håper på noen fine høstturer til før bladene på løvtrærne faller av. Koselig med deg og alle bloggvenner. Ha en finfin dag!