fredag 11. oktober 2019

Helg!


 


 Høsten er fin nå, med gyldne farger der ute!

Jeg fikk lyst til å bake litt igjen. Eplekake denne gangen. Den er helt enkel, men det passer meg. Toppen lignet en gårdsplass med grus og litt nysnø, så da ble det en marispankatt til pynt.


Jeg forsøkte meg litt med kaker i glass her om dagen. Da legger man alle de tørre ingrediensene i et glass. Fin gave/julegave å gi bort. Så setter man på et kort som forteller hva mer som skal til, for å få en god kake. Her var det to egg og litt smeltet smør, pluss litt melk som skulle være med. Det ble en tung kake med sjokoladesmak, rosiner og kokos. Den falt ikke helt i smak hos oss, så jeg får forsøke med en annen oppskrift om jeg skal bruke det til en gave. Kaken må jo virkelig smake, det er ikke nok at gaven er morsom. Jeg kommer til å blande kaken med litt smørkrem og lage cakepops av det en dag jeg har lyst. Nå ligger den i frysa og venter.
Så da ble det full fart med en eplekake i stedet. Gleder meg allerede, for denne vet jeg smaker. Fint med helg, men ukedagene er også greie. I morgen er det første vinterdag. Hverdagsmiddag med familien blir det da! Fårikålgryta skal på plass!

2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Du finner på mye rart. Men den eplekaken så god ut!
God helg ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Morsomt da. God ble den kaken også. Ha en fin helg!