mandag 30. september 2019

Siste dag i september....


Men enda er det mye farger å se. Kaldere vinder rusker i oss, og det er snart tid for å ta fram varmere klær. Vemodig? Ja, litt, men samtidig er det så fint med alle skiftningene i naturen. 
Når sola skinte på gyllent løv i helga, ble det stemning og når himmelen fyltes av regntunge skyer, ble det virkelig liv i vinden. Det føltes som om jeg kunne fly avsted! Nå begynner det! Sakte forandres naturen i høsten. I morgen er det oktober, og mye løv har allerede falt av trærne.


Enda er det både insekter og blomster der ute, og som sola kan varme en septemberdag! Men nå venter andre tider, for i morgen er det oktober.


Se den soppen av en sky jeg tok bilde av i går kveld!Lurer på hva slags vær de fikk under den raringen! Her kom det ikke en regndråpe. Men i dag ligger tåka over skogen, og det er bare å kjenne på roen som omslutter alt og alle. Det går mot kaldere tider.

4 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

For et flott innlegg - for noen bilder!
Jeg er sent ute med kommentarer, og jeg har heller ikke rukket å legge ut innlegg hos meg før nå. Jeg har både vært på fjellet og undervist på to skoler.
På fjellet fikk vi flott vær, forrige helg, selv om det blåste mye til å begynne med. Vakre farger, som alltid på fjellet. Men jeg er enig med deg - jeg synes høsten er fin. Jeg hadde ikke orket å bo i et land med bare sommer. Med fargeglade hilsener fra Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove. Ja, der er vi enige. Årstidene er herlig. Vi har liksom noe å glede oss til hele tiden. Nå eksploderer det i farger der ute, og det er så fint.Men jeg gleder meg også til den mer stille vinterstiden. Etter det kommer våren!
Så koselig du har vært på fjellet og i jobb da. Variasjon er godt. Ha en fin dag i høsten!

amo sin blogg sa...

Nydelege bilder.
Me er inne i ei fantastisk årstid når det gjeld fargar,
det eksploderer.
Deilig å gå i skog og mark, men vått,
To flotter sat fast på meg søndag, så dei lika visst blodet mitt.
Men det går bra.
Ha ein fin oktober.
Helsing Anne-Mari

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Amo! Tusen takk! Herlighet så godt det er med årstider! Men flott er ikke godt! Jeg har hatt noen på meg også i år, men som du sier det går bra! Her skinner sola i dag etter en dag med regn, så nå kan vi feire høsten! Ha en vakker dag! :)