fredag 27. januar 2023

Litt av hvert

 

Vi nærmer oss slutten av januar, og det lysner mer og mer der ute. Fotsatt er det vinter, men vi har ikke snø nå. Kanskje det kommer i februar?

I dag feirer jeg at det er fredag og helg. Det gjelder å ta vare på dagene. Hver stund er verdifull.
Vintergården min er ferdig og der er det snø hele året. 
Den er ikke stor denne gården, og jeg har limt den opp på et rundt brett. Hesten er fra en Kinderegg på åttitallet. Den ble malt og satt på seletøy. Da minnet den om hestene vi hadde da jeg var liten. Svarten og Svarta het e,u og de dro mange tømmerlass.
En gråtass hadde vi også. Nei, gården hjemme ser ikke ut som dette. Her har jeg laget min egen fantasigård til glede for meg selv, og kanskje deg? 

2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

For en fantastisk gård! For et puslearbeide! Forstår ikke din tålmodighet og hvordan du får det til. Så mange detaljer!
Deilig med blod-appelsin! Her er det utrolig glatt, ikke mulig å gå i skogen. Gleder meg til våren når piggstøvlettene kan settes bort. Fine dager ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove og takk! Ja, det er mye pirk, men så artig. Koser meg med sånt. Nå bygger jeg et husmannshus som sto på gården der jeg vokste opp. Det er for lengst revet, men det er gøy å gjenskape det. Blodappelsin er godt da. I dag blir det fruktsalat med det sammen med annen frukt og bær. Ta det lekkert med piggsko. Snart kommer våren!