torsdag 12. januar 2023

Januarglede

 

Nytt år og nye muligheter. Nå er jula ryddet vekk, og det er tid for en ny start i et nytt år. Det er litt tomt etter at jeg har ryddet vekk all pynten. Men blomster frisker opp!

Jeg strikker litt på kveldene. Det er koselig i januar. Mange sliter med denne mørke tiden av året, men det gjelder å finne ting man kan glede seg over tror jeg.

Ute er det nesten som vår denne uka, og det lurer oss alle litt. Vi vet jo innerst inne at det er vinter enda en stund, og det kan brått komme både snø og kulde. Men det er fint med noen solskinnsdager i januar. Da ser jeg i hvert fall at det godt kan ryddes og vaskes litt her.
I dag baker jeg brød og det dufter så godt av det i huset. Gleder meg til kveldsmaten med ferskt brød med ost og skinke. Håper du også finner noe å glede deg til? Om en uke er vi midt i januar, og før vi vet ordet av det er det lerkesang og hestehov der ute!2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Takk for din hyggelige tilbakemelding på min blogg, jeg har svart deg, så kanskje du vil lese svaret?
Her har det ikke vært mye sol, nesten bare gråvær og regn. Det samme i dag. Da trenger vi farger. Og som du så på min blogg, har jeg lagt ut bilder av 9 farger.
Hyggelig med strikking, dette blir jo kjempefint!
Gode dager, med innslag av farger i gråværet, ønskes deg av Tove/fargeneforteller.

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove. Ja, jeg leste svaret ditt. Tusen takk! Godt med grønt om dagen, og jammen trenger jeg litt fiolett i januar. Koselig med et strikketøy på kvelden. Været er som det er, men jeg rakk en tur ut i dag mellom regnbygene. Ha en fargerik helg! :)