mandag 22. november 2021

Snart advent.

Det nærmer seg advent, og jeg har da så vidt begynt å planlegge litt. Noen grankvister har kommet hjem, og i dag fant jeg et par små trær i grøftekanten. De dro jeg opp med roten, så de kan stå i vann og trives inne, lenge.

Rimfrosten har vi så vidt sett her. I natt var det flere kuldegrader, og det var vakkert med alt det hvite, før sola smeltet det.
Nå venter visst en ny kald natt. Det nærmer seg desember, så det er vel ikke så rart om det blir kulde eller snø snart. Jeg har jobbet med en adventsstake og gleder meg til å sette den fram til helga. 

Godt å ha noe  å se fram imot i disse tider med oppblomstring av korona igjen. Vi får håpe alt roer seg.....

6 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Ja, jeg tenkte meg vel at du må lage noe nytt. Jeg skal ta fram den gamle kransen jeg fikk av en venninne for mange år siden. Den er like vakker. Men alle må huske å bruke riktig lilla-farge, fiolett. Den blå-lilla/indigo er feil farge!
Kos deg med alt du driver med! Hilsen Tove/fargeneforteller

KKvinneblogger sa...

Tiden går så fort nå! Jeg er så vidt i gang med å lage julekort, men det er vanskelig å komme i julestemning og finne motiver hvert eneste år! Det hjelper nok å få tatt fram adventspynten :)

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Tove. Ja, jeg har lært meg fargen nå, men hos meg passer det beste med hvitt og grønt uansett. Koser meg alltid med å lage noe nytt i adventstiden. Ha en fin dag.

naturglede/Randi Lind sa...

Hei KK! Ja, tiden raser av sted og i år kommer advent liksom så fort på. Men det blir fint å tenne første lys til helga. Julekortene mine er heldigvis klare til å skrives. Jeg har tegnet dem selv, og bestilt de som ferdige kort. Tror jeg skal få den skrivingen unna ganske fort, for det er mye som skal på plass før julekveld. Ha en vakker dag!

HWIT BLOGG sa...

Ja det rullar på mot jul nu...1:a advent redan avklarad med både glögg och pepparkakor :)
Härliga bilder och ha en fortsatt fin vecka...
Kram Titti

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Titti! Nå er det bare å kose seg framover. Vi fikk et dryss av snø i natt og det er så vakkert. Jeg har kjøpt inn gløgg, men ikke smakt enda. Det får bli i morgen på første desember. Klemsiklem:)