lørdag 4. september 2021

September

 Sakte går vi inn i høsten med sine fine farger. Kaldere netter og klare dager veksler med tåkedis og regn.

Litt vemodig er det hvert år, men jeg liker årstidene våre. Det er fint med variasjon og fint å glede seg til det som kommer.

Sommeren har vært fin, med mye tid ute. Nå trekker vi alle inn. Jeg har allerede malt en kaketine og plukket inn både bær, sopp fra skogen. Jeg har månedsbær i blomsterbedet og de gir bittesmå markjordbær helt til frosten kommer. Så koselig å pynte kaker med, sammen med litt krimskrams fra nye avleggere som jeg selvfølgelig bare har til dekorasjon. Nå er det helg igjen og jeg håper dere kan kose dere uansett vær. God helg.

4 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Ja, du er allerede i gang med dine mange kreative gjøremål. Veldig hyggelig å ha bloggen din tilbake.
Vi har også plukket mye bær. 35 liter blåbær minst, og mange liter med bringebær. Bare litt multer, det var ikke mye på hytta.
Fine dager ønskes av Tove/fargeneforteller

KKvinneblogger sa...

Så fantastisk med markjordbær i september! Vakre bilder :)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove. Ja, det begynner å gå mot skikkelig høst og da er jeg tilbake her på bloggen når det passer. Koselig med innhøstning. Her har det blitt litt tyttebær og masse herlig multe. Vi deler med oss, for det kan jo være fint å trenge litt igjen neste år også. Nyt den tidlige høst. Nå kommer fargene! :)

naturglede/Randi Lind sa...

Takk KK! Ja, jeg føler meg heldig som har de bærene til langt ut på høsten. Senest i går plukket jeg hånden full og spiste. Ønsker deg fine høstdager!