torsdag 1. oktober 2020

Oktober

Så kom obtober og fargene er på plass i naturen. Like herlig hvert år.

Svanene svømmer nede i vika om dagen. Nå er snart gamle dun og fjær byttet ut, og de er klare for å fly til de mildeste stedene når kulda kommer. Rart å tenke på at det er skikkelig høst nå og at kulda snart kan komme, men vi får ta det som kommer.

4 kommentarer:

Inger Marie sa...

Hei!
Fantastisk den første collagen!
Jeg elsker høsten med fargene og luften, så deilig å være ute selv om det kan bli både grått og vått som vi har hatt denne uka.
Nyt dagene:)

naturglede/Randi Lind sa...

Takk du. Ja, nå er høsten på det mest fargerike her. Jeg liker også godt denne tiden. Egentlig liker jeg vel alle årstider og variasjonene. Ha en fin fortsettelse av uken.

Tove Steinbo sa...

Vakkert, vakkert! Høstfargene gjør noe med oss, og vi trenger dem før vi går inn i en årstid hvor mange av fargene er fraværende. Flere fine dager ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove! Ja, nå er virkelig høsten over oss for fullt. Kaldere netter har det også blitt, men sånn er det på denne tiden. Jeg må nok se å få opp begoniaene fra hagen, og så er det vel bare å vente på kaldere tider. Ha en fin høstdag, og jeg håper du har masse farger der ute fortsatt :)