onsdag 15. mai 2019

Snart 17.mai!


Det er ikke mange dagene til 17.mai. Godt å få orden på sakene litt tidlig. Baksten er unnagjort og ligger klar i fryseren.

Like godt å fikse flere kaker, når man først holder på. Jeg bakte et tynt sukkerbrød i langpanna og delte det opp. Det ble tre kaker fylt med vaniljekrem. Nå har jeg basisen. 17.maikaken fikk sjokoladetrekk og det fikk en av de små også. Den andre kan pyntes med bær og diverse. Om alle tre skal på bordet på 17.mai? Slett ikke. De to små ligger i frysa og venter på andre festdager.


Figuren til festkaken har jeg tegnet selv og klipt ut i kartong. Så kjevlet jeg ut et stykke sukkerpasta, før jeg la pappfiguren på og skar den ut.

Med sløyfebånd og et lite flagg ble det greit synes jeg.

Nå er det stryking på gang, før alt er klart.Snart nasjonaldag!

4 kommentarer:

fruensvilje sa...

så deilig da,skulle gjerne hatt en slik kake,men nå skal jeg være uten melkemat og gluten,så her må nye ting testes ut :=) vi får se hva det blir-Hva slags bunad/festdrakt har du,den såg virkelig lekker ut

naturglede/Randi Lind sa...

Uffda, det er ikke lett. Jeg skal ikke ha stort av sånt jeg heller, men på 17. mai tar jeg et stykke. Festdrakter min er redesign. En kort kjole med maskinbroderi ble sydd om, også hadde jeg festdrakt. Jeg viser den nok fram så du får se. Ha en vakker kveld.

Tove Steinbo sa...

Deilige kaker - og selvsagt dekorative - når de lages av deg!
De smaker sikkert godt! Hilsen Tove/fargeneforteller.

naturglede/Randi Lind sa...

Ja, en sjokoladekake smaker alltid. Ikke stort igjen i dag. Ha en fin helg!😁