torsdag 9. mai 2019

Regnvær!

Så kom det etterlengtede regnet. I flere dager har mørke skyer beveget seg over himmelen, men ikke en dråpe fikk vi. I dag kom det, endelig. Koselig å høre regnets rytmer mot vinduet synes jeg.

I helga som var tok jeg meg tid til å gå gjennom noen bilder fra en skogstur. Mye rart jeg fotograferer. Jeg synes gammelt treverk er som kunst.

Slett ikke alle bilder blir vellykkede. Jeg fikk se en hare, men i den farten den kom, ble bildene ikke tydelige. Men ved å legge to bilder over hverandre i bildeprogrammet mitt, så ble det spennende. Det ser nesten ut som om jeg har malt haren på det trestykket.

 Flere harebilder hadde jeg, så det ble flere montasjer.


Mange mistrivs på en regnværsdag, så her er noen blomster til dere. Snart skinner nok sola igjen og gjett om det kommer til å gro hos alt som skal gro i våren.

8 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Liljekonvall var min fars yndlingsblomst, og han gikk lange veier for å finne dem om våren.
Skulle ønske jeg kunne dette med å "trylle med bilder" slik du gjør. Det blir jo så flott!
Jeg fotograferer alle ting, grener, steiner etc. Ser noe i alt.
Her regner det også i dag, og det er flott. Bildet ditt av regn var supert.
Men i morgen skal jeg til Eidsvoll å holde foredrag på Loftet Gardsbutikk, og da håper jeg det blir opphold. Jeg liker ikke å kjøre selv i pøsregn om kvelden.
Nå skal jeg lage et blogginnlegg om grå hus! God helg ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Hei i regnet Tove! Liljekonvall er så vakker og vi plukket det alltid til festligheter og graver i mai. Den dufter noe herlig, men det er litt for sterkt for meg å ha inne.
Morsomt med et bildeprogram. Jeg har brukt Picasa i mange år og liker det godt, men det finnes mange andre fine program man kan bruke også. Lykke til på Loftet i morgen og jeg håper du får solskinn. Gleder meg til å lese og se om grå hus hos deg.

Mette Kvalsvik sa...

Hei!
Da prøver jeg følge deg her Natheless :-) Har ikke oppdatert meg og visste ikke om denne :-)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Mette, så koselig. Du er hjertelig velkommen! :)

fruensvilje sa...

ja du koser deg iregnværet du,vi skulle alle vært flinke nok til det :=) og vakre bilder skaper du,utrolig morsomme effekter du greier å trylle frem :=) og kjekt å komme seg inn på blogg gjennom bloglovin i kveld,det har jeg ikke kunnet hos noen i noen dager nå,mye tull på nett

naturglede/Randi Lind sa...

God morgen Fruensvilje! Ja, man kan kose seg i regn, men jeg ser at ikke alle gjør det. Jeg liker litt variasjon. I går kveld var det på med regntøy og ut i skogen. Nydelig og friskt. Så glad man blir når sola skinner igjen også. Grått i dag og jeg skal bytte til sommergardiner. Nyt dagen, uansett vær!

Vestfroken sa...

Jeg synest bildene med haren og trestammen ble utrolig tøffe. Jeg trodde først du hadde malt på treet. Veldig kreativt. Og så artig å møte på en hare.:-) God helg!

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Vestfrøken! Ja, det ble morsomt med bildene over hverandre på denne måten. Vi ser ofte hare, men de er ikke lett å få fine bilder av der de raser avsted. God helg til deg :)