søndag 15. mai 2011

Skrekk og gru i trollskogen.Vi var på skogstur i går,barnebarnet og jeg. Han fant et digert rør som måtte utforskes. Vi krøp fra en lys vårskog og innover i det dunkle og ukjente.


Plutselig hadde vi forvillet oss inn i en gammel granskog som ingen hadde hogd i på mange tiår. Det var skikkelig mørkt under de digre trekronene. Men skrekk og gru det var en trollskog! Niåringen fant tydelige tegn på det. Et av trollene hadde mistet en enorm negl, og noe av håret glinset fra en kvist. I en lysning hørte vi det knake, og overalt var det lagt stengsler, så vi ikke skulle komme fram.


Men vi gikk likevel videre, for vi ville tilbake til sollyset. Vannet der inne i mørket var farget i blått, og for sikkerhetskyld spikket vi noen piler til å beskytte oss om vi skulle bli overfalt. Vi løp den siste biten og krøp fort igjennom røret og tilbake til der vi begynte.Ute i sollyset så vi en haug i skogkanten med med to hule øyne??? Det trollet hadde nok sprukket fordi det hadde fått sollyset på seg. Skrekk og gru så skummelt!

2 kommentarer:

Anne sa...

Å jaaaa, je har visstnok kommet helt ut av tellinga med x/52 jeg :-(
Tiden krever så alt for mye fra meg om dagen, MEN :-)))) jeg koser meg stort med din lekenhet skal du vite.
Et hærlig innlegg nok en gang.

Anneklem

Pine sa...

Hihi, det ække rart folk trudde på tusser og troll i gamle dager, tenk bare på hvordan det ville sett ut i skumringa! =) Det ser ut som dere har hatt en skikkelig eventyrlig tur! ;)