mandag 9. mai 2011

Hjemmelaga....


Gjenbruk liker vi alle her i familien. Det er gøy, kreativt og rimelig. Stadig har man da lyst på noe nytt, og kanskje anderledes? Motorsykkelen har Gemalen sveiset i sammen av brukte deler. De som er inne i "motorverdenen" kjenner nok igjen både tennplugger og hjullager. Glasset med kjeks i bakgrunnen, har jeg vært så utrolig heldig å få i gave av min kjære lillebror. Liten og liten, men han er da minst. Han tok et gammel syltetøykrukke og dreide nytt flott trelokk til den. Jeg ble kjempeglad og satt den på bordet. Samtidig hadde jeg fått en fyrstikkeske med en slags skrue i???? Jeg klarte ikke å gjette hva den skulle være til, så til slutt åpnet broren min trelokket og viste meg det. Han hadde satt inn en spildåse i det gamle syltetøylokket og limt det inn i trelokket. Så skrudde han den rare skruen på plass, og musikken klang. Lykke!!!!
Figuren har jeg laget selv, og det ble kjøkkenglasset som måtte brukes om igjen. Cernitleire er ikke så stabil, så den trenger litt forsterkninger før den kan stekes inne i stekeovnen. Glasset sitter der, brent inn for evig og alltid. Det minner om den gangen jeg hadde sånne glass i kjøkkenet. Gøy med gjenbruk!

9 kommentarer:

Malys krok sa...

Må si dere er flinke og kreative hele familien! så flott! Spilledåsen der er bare helt utrolig! Og så motorsykkelen! Fantastisk! Søt jente også! -Margit-

Berit sa...

Hærlige hemligheter og overraskelser.. Ingenting får høyere affeksjonsverdi enn sånne ting- ideen med spilledåse i lokket er uslåelig!

Inge sa...

Sikke en masse fine genbrugsfund :-)

Petunia sa...

Fantasisk!! Noe så flott og kreativt!! Hvis jeg noen gang skulle havne på en øde øy og jeg kunne velge noen å bo sammen med og der vi måtte klare oss med det vi fant, da hadde jeg valgt deg og din familie!!

Anonym sa...

Så flotte gjenbruksting! Og ideen med spilledåsen er jo bare helt fantastisk!

Anne sa...

YES!! gjenbruk bare elsker jeg også.
ike minst kreativt gjenbruk med en litt humoristisk vri.

Men jøsses å min, en ren kunstner du som tryller fremen slik figur, jøjje meg du imponerer stort, flott vare den virkelig å :-)

Turid sa...

For en kreativ familie! Det må jeg si.
Så stilig med spilledåse inni sjøldreiet lokk;)
Søt figur du hadde laget. Så flink du/dere er!

Ønsker deg en fin dag!
Klem fra Turid;)

Viola sa...

Makan!! =O Skulle si at lillebroren din må være en PetterSmart!! Og det er jammen du også, noe så fint som den dukken! Og det glasset med snekra lokk, med musikk til og med?!! Wow! Den pyntejenta er bare helt vidunderlig vakker!
Og gemalen din kan dette også?!! Snakke meg om en hel Petter Smart Familie! ;))

Ønsker deg en like smart og fin dag! Klem fra meg! :)

Benedicte sa...

Hvilken fingerfærdighed :-) Fint genbrugstema.