torsdag 27. februar 2020

Papirdamekurs?

Nok en gang stikker jeg nesa fram og forsøker å formidle noe. Jeg har stor glede av å være kreativ og da er det gøy å dele det med andre. Denne uken har jeg laget et kurs på PDF om papirdamene mine.


Lurer på om noen vil forsøke å lage en selv? Jeg selger kurset for kr 100,-. Såpass synes jeg at jeg må ha for designet mitt. Send meg en melding i messenger, så jeg får din mailadresse om du er interessert!

4 kommentarer:

Rita sa...

Altså Randi, du er den flinkeste jeg vet om, du er så utrolig kreativ, blir glad å se alt du finner på. God helg i snøværet, ihvertfall snør det her!!

Tove Steinbo sa...

Jeg er så enig med Rita som skriver over. Maken til deg blir det vanskelig å finne!
Håper mange vil lære dette ut fra ditt kurs! Hilsen Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Heisann Rita! Tusen takk. Hadde jeg vært typen til å rødme, så hadde jeg hatt veldig fin farge i kinnene nå!!!! Jeg elsker kreativitet og håper andre blir inspiert til å forsøke seg. Her kom det litt snø i dag tidlig, men ikke nok til å lage snømann eller engler i snøen. De sier det skal komme mer til kvelden,så det blir jo spennende. Ha en fin helg! Klem :)

naturglede/Randi Lind sa...

Hallo i vinteren Tove. Så koselig sagt av deg også! Tusen takk :) Ja, jeg har hatt fin respons, så dette var gøy. Jeg må nok lage flere sånne kurs siden. Ha en vakker helg!