søndag 20. oktober 2019

Kakefestival.

For en fin lørdag jeg har hatt! Jeg storkoste meg på kake- og bakefestival på DOGA i Oslo.Om jeg vant? Nei da, jeg ble nummer tre, og er så stolt av det! Oppskriften på vinnerkaken, nummer to og min på nummer tre, kommer i Hjemmet på mandag! De hadde bakt kakene våre og smakt seg fram. Veldig spennende da de ropte opp vinneren. Det ble Anna Pryimachuck som vant med en nydelig kake. Gunn Marita Lind ble nummer to!!!!!

Nederst til høyre ser dere vinneren Anna! Det var mye spennende å se på. Jeg falt pladask for Toro sin stand med fine julebrownieskaker. Elin Vartnar Nilsen var på plass, smilende med sin nye bok. Hun driver bloggen https://krem.no/
Tusen hjertelig for en fin dag med Hjemmet, Ukebladet og Mat &Vin.

 Her er litt av det jeg vant! Den store bakeboken kan anbefales. Det er 200 oppskrifter på alt hva du ønsker deg i bakt. Så var det mye koselig fra Idun og en lekker stavmikser fra Wilfa. Nei, de har ikke bedt meg reklamere, men jeg gjør det likevel. Jeg fikk gratis inngangsbilleter for to til festivalen, og en bakekurs om den dagen, om jeg ville. Fra scenen var et aktivitet hver halvtime, og vi fikk lære om gjærdeig, kakepynting, skinnende sjokoladeglassur og mye annet. Konferansieren Cathrine fra Hjemmet var skikkelig morsom, så det ble mye latter også. Det er åpent i dag også, for den som er i næreheten. Det kan virkelig anbefales. Jeg er glad jeg sendte inn et bilde av kaken min, for dette var gøy å være med på.

Sånn så min kake ut, da jeg bakte den!Jeg blåser i janteloven og sier hurra for meg selv!

Jeg har mange "gulrøtter" foran meg nå, og det er så herlig. En er spist, det var kakefestivalen, mer kommer! Ja, det er visst lettere for et esel å løpe fort, om den har en gulrot foran nesa. Er det sånn med oss mennesker også? Jeg tror det. Om jeg har noe å se fram til eller glede meg til, så går alt liksom lettere, jeg planlegger mer, retter meg opp og jobber med saken. Det ene etter det andre dukket opp, av hyggelige ting! Akkurat nå føler jeg at jeg har en hel kilo med gulrøtter, som henger der foran meg. Det føles godt, kreativt og utfordrene.


Kaken min kom på forsiden av Hjemmet, og jammen var den ikke med i Ukebladet også!


4 kommentarer:

utifriluft.blogg.no sa...

Gratulerer så mye - så moro! Klemmer <3

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Utifriluft. Det var en skikkelig spennende dag, og morsom! Ha en finfin dag. Klemsiklem :)

Tove Steinbo sa...

Så gøy at du fikk tredeplass. Det forundrer meg ikke. Gratulere!
Dette var nok en topp dag for deg. Jeg bakte mye før, men ikke nå lenger. Barnebarna er spredd i ulike byer/studier, og vi spiser lite kake. Men det er godt!
Spennende med alle disse "gulerøttene" dine. Kos deg videre! Hilsen Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Tove! Ja, dette var skikkelig morsomt!Jeg liker godt å bake kaker og pynte dem, så dette var midt i blinken til meg. Det er fint med "gulrøtter" foran meg igjen. Har man ikke noe å glede seg til, så blir det kjedelig, synes jeg. Nå har jeg mye foran meg som skal på plass, så det er bare å jobbe på mot advent og jul. Ha en vakker dag i høsten. Klemsiklem :)