lørdag 16. september 2023

Hei igjen.

Ja, jeg vet det er lenge siden jeg var her sist, men nå er sommeren over. Høsten banker på, og det blir igjen mer ro over dagene.
Sommeren har vært fin den, selv om været ikke helt har spilt på lag. Jeg har brukt både stillongs og lue, regntøy og vindtøy. Men jeg har også brukt sommertøyet og badet i salt vann og tjern. Så om jeg samler minnene, har sommeren vært variert, men vakker. 

Mye rart har jeg funnet på. Jeg har tegnet nisser og engler til årets julehefte, malt bilder, laget ting og kost meg i massevis. 

Det ble moskussafari på Dovre igjen.
Så spennende å zoome dem inn, selv om det regnet og var bare seks grader.
Et skikkelig eventyr med moskus og snø!
Vi har plukket bær av flere slag, masse kantareller, og markjordbær! Jeg har nok markjordbær i frysa til å pynte en kremkake i vinteren.
Jeg er av de heldige som liker årstidene, så nå gleder jeg meg over høstens farger som kommer fram mer og mer. 

Det mørkner tidligere på kvelden og jeg kan kose meg med stearinlys, saueskinn, pledd og strikketøy! Ønsker dere en god helg og så er i hvert fall jeg mer og mer tilbake til hverdagen.

4 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Det er så fint at du er tilbake på bloggen, slik at jeg kan glede meg over alle de flotte bildene du legger ut!
Vi pleier også å plukke bær i naturen, men denne sommeren har dessverre mannen vært syk, så vi har ikke kommet oss i skogen eller til fjells. Veldig trist.
En god og fargerik helg ønskes av Tove/fargeneforteller.

naturglede/Randi Lind sa...

Hei igjen. Tusen takk! Koser meg med å ta bilder fortsatt. Håper mannen din blir bedre så dere kan kose dere i høsten og vinteren sammen. Ønsker deg en fin helg :)

KKvinneblogger sa...

Så mange vakre bilder! Ser ut til at du har hatt en innholdsrik sommer :)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei igjen KK. Takk du! Ja, sommeren har vært fin den, og nå kommer høsten. God helg :)