fredag 21. mai 2021

Helg igjen....

Det går mot lysere tider på mange måter. Formen min er fin igjen, snart er det lys nesten hele døgnet rundt og koronaen er ikke like skremmende. Jeg fikk første vaksine forrige uke og det slo meg rett ut i mange dager. Det var det totalt uforberedt for, men sånn ble det. Godt det går over! 

Fortsatt ruller uvær omkring oss, både i livet vårt og i naturen, men det er vår! Noen dager skinner sola og andre dager ikke.

Bak skyene er himmelen alltid blå. Ja, det er spådd regn i pinsa, men det er bare å ta på regntøy og komme seg ut likevel. Ingenting er som å komme inn igjen etter et tur i naturen. Aldri smaker kakao bedre da. God helg til dere alle og forsøk å nyte dagene videre, på tross av koronaen.


2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Det var overraskende at du ble syk av vaksinen. Hvilken vaksine var det? Vi er begge vaksinerte, men kjente minimalt. Godt at du er på bena igjen.
Veldig varierende vær - vanskelig å planlegge noe ute. Men vi får ta det som det kommer.
God pinse ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Skikkelig overraskende, men nå er jeg fin igjen. Jeg fikk Moderna. Det blir spennende å få sprøyte nr. 2 om en stund. Ja, været er som det er. Godt vi har regntøy. God pinse!