søndag 9. mai 2021

Egen gård.

Litt etter litt har jeg bygd meg en gård gjennom vinteren. Ikke måtte jeg ha arkitekt, byggetillatelse eller en byggmester. Ikke er det boplikt heller! Et hus nå og et hus da har det blitt. Gjennom flere år har jeg samlet små trebiter, fått litt her og der, og tenkt over hva jeg vil ha med. 
Først ble det et hus og ei bu, men jeg ville ha med en låve også. Jeg ville ha et slitt utrykk på det hele, så da var  det ikke så nøye om alle bitene ikke passet helt sammen. Låven fikk noe som skulle ligne et skifertak med pynt på toppen. Huset fikk vinduer og lampe over døra og bua fikk perler som støttepilarer under seg. Et lite anneks ble det også til slutt.
Etter hvert ble det en slipestein og en stige, ei vanntønne og ei grind, en liten katt og terrasse med krakk og bord. Ei huske og utedo måtte til, og så var det å sette det sammen på ei rund plate.
Nå er det klart. Det kan godt hende jeg tilsetter litt mer. I dag ble det et hjerte på buveggen for eksempel. Det har jeg ikke tatt bilde av denne gangen. Jeg tok gården med ut i går og fikk en blå himmel over det hele, men ute skal den ikke være. Akkurat nå står den midt på bordet i stua, så jeg kan se den.
 

6 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Vilka underbara hus!!!!
Kram från Titti

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Hwit! Spennende å sette det sammen. Gøy! Ha en fin ny uke😁

Tove Steinbo sa...

Dette er en helt utrolig bragd, Randi. Helt fantastisk! Klart du må ha den inne på stuebordet!
Du finner mye rart i naturen, det gjør jeg også, spesielt steiner. Så hvis du trenger noen, kan du jo ta en tur til meg. Vi kan ta en tur i skogen, du kan se på sherpa-stien, og du kan se på mine steiner. Og så blir det en kopp kaffe etterpå. Velkommen skal du være!
Hilsen Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove og takk for hyggelige ord. I disse koronatider finner vi ikke på så mange spratt. Håper det hjelper etter vaksineringen er klar i sommer en gang. En dag av gangen er best og da er det godt med kreativitet.Ha en fin dag!

KKvinneblogger sa...

Den var skjønn! For et morsomt prosjekt! Egen gård :)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei KK! Tusen takk for snille ord!