søndag 13. januar 2019

Kan jeg?

Januar med is på vannet, er fint det også. Snø har vi ikke her i sør. I går så jeg fire stykker som gikk på skøyter ganske langt utover.Det fristet.

Men isen er ikke så tykk enda, så jeg synes det så skummelt ut. Når de skøyteløperene gikk forbi der ute, knaket det og bar seg inne ved strandkanten der jeg sto. Tynne isflak lagde musikk i det de singlet over hverandre.

Klart jeg også drømmer om å fare ut på isen på skøyter. Men jeg har kommet helt ut av trening.

Drømme kan jeg gjøre og holde forsiktig i mine gamle, vakre skøyter som jeg fikk av min kusine da jeg var liten. De passer enda, men jeg passer ikke lenger til å svinge meg på danseskøyter. Jeg trodde det å gå på skøyter, var som å sykle. Har man først lært det, så kan man det vel siden også eller? Skal jeg legge meg i hardtrening tro, og bevise at jeg fortsatt kan?

10 kommentarer:

Marie sa...

Nydelige bilder ❤
Takk for kommentar på bloggen min😍

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Marie! Koselig med bloggingen! Ha en fin ny uke!

jorunn`s Fristed sa...

For noen bilder, skikkelig magisk. Jeg å trodde at å gå på skøyter var det samme som å sykle. kanskje litt øvelse igjen vil hjelpe ?

Kos deg i det fine været dere har. Hær har vi fått smaken på litt snø.

hjemveien sa...

Fine bilder.
Fint å se og lese.
Fint med skøyteopplevelse sammen med deg
:-)

Tove Steinbo sa...

Jeg har også slike skøyter på loftet. Husker at jeg overrasket min sønner da de var i tenårene, og gikk med dem ned til skøytebanen. De visste ikke at jeg kunne gå på skøyter, men det kunne jeg. Men det er lenge siden, så jeg tror ikke jeg våger meg ut på isen nå. Man kan slå seg veldig, og jeg vil ikke risikere det. Jeg går heller litt på ski.
Vakre bilder, som alltid! Hilsen Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Jorunn, Ja, jeg trodde også det, helt til jeg forsøkte meg etter mange år. Jeg ble rett og slett livredd for å falle og det var så ekkelt. Nei, tror ikke jeg forsøker igjen, men skøytene er pene til pynt! :)Her kom det snø i dag og den ligger enda! Vakkert!

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk hjemveien. Koselig å dele det med deg og de andre :)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove! Ja, jeg gikk også med mine gutter da de var unge og det var ikke noe problem. Men da jeg skulle prøve nå, så hadde jeg blitt redd for å knekke noe eller slå meg. Da gikk det liksom ikke å kose seg. Hyggelig med skøyter til pynt da. Ha en vakker kveld. Her kom det snø i dag, så en skitur frister etter hvert om det kommer mer! :)

amo sin blogg sa...

Koselege både bilder og tekst.
Men, kjære vene, ta ingen sjangsar på isen.

Ha fine januardagar vidare.
Klem

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Amo! Jeg har blitt en pyse der. Det er glatt nok på veiene, men da har jeg brodder. Koselig å se andre gå på skøyter. Ha en fin kveld. Her kom det snø! 😁