onsdag 9. januar 2019

Godt i gang....

Så var det nye året godt i gang. Jeg har ryddet vekk jula denne uka, selv om jeg sikkert godt kunne hatt den til 20.dagknut. Men i år ble det ikke sånn. Jeg har kost meg skikkelig i advent og jul og har fått fine minner i hjertet. Ny julekrybbe fikk jeg også på plass.


Det har vært mye god mat, vakre soloppganger og solnedganger, gjøgg, pepperkaker og godteri og hyggelige besøk.

Nå har nissen lagt seg til å sove, for nå er det lenge til neste jul. Det er tid for å ta i bruk det nye året og håpe på mange fine dager og samle enda flere gode minner.

4 kommentarer:

jorunn`s Fristed sa...

Godt nytt år vennen, den kaka skulle jeg gjerne hatt oppskriften på, nam.
Her har vi jul enda, bortsett fra Juletreet, men det er fordi jeg skulle få skikkelig system på det, og kom hjem først på mandag, og nå holder jeg på med første del av kurset jeg følger i år. Har jo ikke tid til Julepynt da.. kniis

Ha ei fin fin uke, klemm

naturglede/Randi Lind sa...

Hei på deg Jorunn. Kaken er såååå enkel. En marengsbunn som jeg ringler over med smeltet kokesjokolade. Så spiser vi is, jordbær eller hermetisk frukt til😍 Skjønner jo at du ikke har tid til alt. Jula kan jo vare til 20.dagknut!!!! Klem til deg i januar.

Tove Steinbo sa...

Jeg har heller ikke ryddet bort. Ville kose meg litt mer med juletingene, ettersom vi jo er borte i selve jula. Men de ryddes nok bort i løpet av helgen.
Herlig er han, den nissen du viser som sover.
En god helg ønskes deg av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove! Nå er det over for denne gang her i huset. Jeg har kost meg masse, og da var det greit å rydde unna før denne helga. Nissen er så søt. Jeg kjøpte han for mange år siden, og den tas fram år etter år. Nå skal han sove til desember! Ha en fin helg og kos deg helt til 20.dagknut med julepynten:)