tirsdag 21. august 2018

Hjemme!

Så var det tilbake til hverdagen etter uker med sommer og sol. For en herlig sommer! Sykkelturer, bading, hvile i vakre omgivelser, mange opplevelser, minner og fine steder. Akkurat sånn en sommer skal være.

Vi var i Kroatia noen uker og koste med sjømat, masse frukt og grønnsaker.

En tur til Venezia ble det. Så spennende! Gondolene sniklet seg fram i trange smug.

Mange fine hus så vi og jammen fikk jeg bilde av en firfisle.

På hjemveien så vi stork i Tyskland og fortsatt var det mange fine blomster.

Jeg plukket meg like godt noen og lagde meg en fin bukett. Nå er det hverdag og sakte med sikkert kommer jeg i gang med bloggingen igjen. Velkommen med.

5 kommentarer:

hagen vår sa...

Hei!
Det ser ut til at dere har hatt en fin ferie. Nydelig bukett du har laget'
Ha det godt! Anne

Tove Steinbo sa...

Dere har nok hatt en flott sommer både her og der. Mange minner å ta med seg inn i vinteren. Og selvsagt kan dere se på bilder, for du tar fantastiske bilder!
Jeg synes sommeren var altfor varm, og jeg synes at varmen og tørken tok mye fra meg av det jeg synes er hyggelig med sommer - bær, blomster og grønne marker.
Men nå er det deilig. Vi kom hjem fra fjellet i går, og der hadde vi funnet et blåbærsted, og det resulterte i omtrent 30 liter blåbær.
Hyggelig at du er her igjen! Hilsen Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Anne. Ja, sommeren i år var jo fin både her og i sydlige strøk. Nå kommer høsten og det er også en vakker tid synes jeg. Her har det allerede begynt å bli farger på løvet. Ha en fin ny uke :)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove. Takk du!
Ikke alle liker varmen. Jeg synes det er så deilig å gå barbent i skoene og bruke sommertøy. I og med jeg er en frysepinn, så var denne sommeren perfekt for meg. Nå er det på med klær igjen, og tilbake til hverdagen. Godt det også.
Så flink du har vært med blåbærplukkingen da. Her er bærene tørket vekk, men jeg har da igjen syltetøy i fra i fjor, så det skal gå bra. Ha en vakker ny uke :)

sanpiseth40 sa...

nice article great post comment information thanks for sharing.
หนังออนไลน์