fredag 4. mai 2018

Vårbilder.

Det skjer så mye i naturen om dagen, at det er ikke lett å få med seg alt. Insekter summer, vrihasselen har lange rakler, gresset gror og bjørka har museører.

Jeg har sett mange sommerfugler allerede og de er så vakre i vårsola.

Elgen ser på oss når vi går tur i kvelden. Det skal bli spennende om hun får kalv i år også. Fortsatt løper fjorårskalven rundt henne.
En kveld så jeg dette inne på skogen. Hest og rytter i vannkanten på en stor dam. Vakkert som et maleri.Våren er fin. Håper både du og jeg rekker mange turer i det grønne før vår går over i sommer. God helg.

2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Dine bilder er jo som de vakreste malerier!
Men det som forundrer meg er at våren er kommet så mye lenger hos deg enn her. Det er ikke mange milene mellom oss. Her er det iskaldt, og knopper er det nesten ikke. Men da jeg tok inn grener fra epletreet, som mannen hadde klippet, kom det frem blader ganske fort.
Håper på litt varmere vær! Takk for hyggelige kommentarer på mine blogginnlegg. En god helg ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Tove. Ja, det er rart med den våren. En times biltur fra meg og innover i landet, er det faktisk fjorten dager senere med alt. I dag summer det av bier i blomstene i hagen og sola skinne så fint. Skikkelig vårlig. Varmen sier de kommer snart, så vi får vel tro det. Knakende god helg til deg :)