tirsdag 18. oktober 2016

En myldrebok!


Vanligvis legger jeg ikke ut reklame, men denne boken var så artig at jeg synes andre skal få en sjanse til å bli oppmerksom på den. Herlige tegninger og små tekster med informasjon. Hva er ditt fylkes særpreg? Når du studerer forsiden på denne boken fra forlaget Figenschou vil du sikkert nikke gjenkjennende til mye. Her har oppfinnelser og kjente steder fått plass mellom «bakkar og berg» i vårt langstrakte land. Med maleskrinet fullt av friske farger har forfatter og illustratør Tora Marie Norberg fordelt små tekster og mengder av figurer på ark etter ark i boken «Jeg elsker Norge».Hvert fylke blir presentert over to sider og et lite dikt følger med sammen med severdigheter, ting og tang. Festlig å se på, og meget informativ!


Hun har laget et lite oppslagsverk som passer til alle, i alle aldre. Boken rommer særpreg, kjente steder og mennesker i våre fylker i en stor variasjon av fantasifulle tegninger. Her kan de yngste sitte å hygge seg med tegningene og skoleklasser lete etter spennende kunnskap. Familier kan finne steder de vil besøke, eller studere mer. Andre vil kanskje få ideer til nye opplevelsesturer i sitt eget fylke eller i de andre.
Ikke alle stedene du vil ha med, er nevnt. Men du vil få en indikasjon på hva som er verdt å merke seg. Når noen spør hva du vil fremheve fra ditt fylke, vil du garantert ha mye å ta av etter å ha sett og lest denne boken. Super gavebok. Forlaget har mange flotte bøker, men denne boken "Jeg elsker Norge" er en av hovedsatsningene deres i høst. Du finner forlaget HER! Stikk innom og ta en titt da vel.

3 kommentarer:

Marie sa...

Fekk lyst å bla i boka ☺

amo sin blogg sa...

Dette ser spennande ut.

Tove Steinbo sa...

Høres ut til åvære en fin julegave. Takk for tipset.
God elg ønskes av Tove