søndag 1. februar 2009

Ut på tur!

Petunia ba oss om å fortelle om vår tur ut i helga. Jeg var ute idag og her er resultatet.Det lysnet litt i skylaget i ettermiddag, så i morgen blir det kanskje sol? De siste dagene har vært temmelig grå, men ut på tur må jeg likevel.

Stier og veier var fulle av is, så jeg valgte å gå på jordet idag. De hadde begynt å felle litt løvskog i skogkanten. Det blir nok fin fyringsved til neste vinter. Det lukta godt.
En hakkespett ropte til meg fra et grantre.
Under snøen skimtet jeg fjorårsbladene til blåveisen. De nye knoppene ligger der og venter på at vårsola skal smelte det kalde snødekket. Snart vil de blå blomstene lyse imot meg i krattskogen.
Om dagen er grå, eller livet noen ganger føles som i svarthvitt, så blir veien til mens vi går. Der framme venter våren med sine klare farger, herlige vårblomster, fuglesang, sollys og varme. Der framme venter det. Det gjelder bare for oss å vandre rolig videre på veien mot våren.Ut på tur, det gjør godt i både kropp og sjel." Kom igjen", sa Petunia og da gjorde jeg som hun sa!

6 kommentarer:

Petunia sa...

Så flott at du også tok utfordringen!
Jeg har ikke hatt tid til å gå tur i dag - jeg har vært alt for opptatt med å besøke bloggene som tok utfordringen;)
Neida, jeg bare tuller. Vi har holdt på å snekre her og jeg må bare henge på når min bedre halvdel får ånden over seg. Jeg har kastet noen lange blikk etter PC'en i løpet av dagen, men jeg har sneket meg til å besøke blogger inne imellom.
Jeg var på tur i går og får jeg tid, så skal jeg legge ut de bildene i kveld!

Nikoline sa...

Eg har ikkje hatt nasetippen utanfor døra i dag,eg for min del... siste rest med oppussinga har teke heile dagen. Me har hatt det kaldt,men med strålande sol i lengre tid,samme er meldt i morgon også ser eg... Skulle jo så absolutt ha nytta finværet til å vera ute,men...

FO - 2 sa...

Det er alltid koselig å følge med deg på tur. :)
Og dette var intet unntak.
En tur fylt med håp og optimisme. Herlig! :)
Takk for turen, kjære deg.

Før jeg klikker meg ut igjen vil jeg dele utmerkelsene "I love your blog" og "Det gror etter gode ord meg deg". Vær så god! :)
Du finner dem inne hos meg.
Klem.

Petunia sa...

Kom og hent "natTURmerke" inne hos meg som takk for innsatsen!

Turid sa...

Så fin tur du tok oss med på her! Koslig!
Jeg har også vært på tur "takket" være Petunia kan man nesten si..hihi;)

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人