tirsdag 17. juni 2008

Mine malerier.En av mine hobbyer er å male bilder. En periode var jeg "brun"!
Alle bilder ble i brune undertoner. Synes det ga en ro til meg å male sånn.
Male er en flott hobby. Fargene gir liv til underbevistheten. Noen ganger maler jeg dystert, og andre ganger lett, noe er i masse farger og noe er helt enkelt.
Vinterbilder blir kalde.Morsomt er det uansett. Alle kan male på sin måte. Det gjelder bare å forsøke!

3 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for koselig hilsen.Så flink du er til å male,kunne godt tenkt meg et bilde fra deg,men jeg har mye brunt i stua,så jeg ønsker meg et bilde med mye farver i,som er b:40 og H:50 cm.Hva tar du for bildene?Håper du koser deg i sommerværet,enten du maler,eller driver med noe annet.Klem:o)

Bestefars Verksted. sa...

Kjære deg,du er jo helt rå med maling og pensler !!! Og så i bruntoner da,som er "mine" farver.....! Sitter og moter meg opp,jeg...og ser bort på malebordet.....lysten er som sunket i jorden,kan man vel si...! Planen min var jo at etter jul (-07),så skulle jeg bare male bilder,men der tok jeg grundig feil....har aldri hatt så mange bestillinger som nå,på andre malte ting ! Så nå tenker jeg,etter ferien da.....da må det vel bli bilder på meg også.....lov å håpe :) Nydelige foto av svanene,skjønner godt at du koser deg der....ikke ofte man ser det,her hvor vi bor.. Ha en fortsatt fin dag,og kos deg :)

♥ Stines hverdag sa...

Så flink du er til å male! Har flere ganger tenkt at jeg skulle prøve meg, men vet lissom ikke hva jeg skal finne på...

Deilig med ferie rundt i Europa. Da får man sett og opplevd mye. Du reiser kanskje ikke ennå, men så jeg ikke glemmer det, -God tur!