fredag 14. februar 2020

Alle hjertes dag!

                                                                              Her ønsker  jeg alle en fin ALLE HJERTES DAG!

En morgentur i det tåka lettet var vakkert! Når skogen hilste meg velkommen og solas stråler lekte. I sånne stunder er det godt å være til. Det var liv overalt, selv om det ikke alltid var så lett å oppdage. Lyden av svartspetten fikk meg til å oppdage den. Med rød hatt passet den vel til denne hjerterøde dagen!
Rådyrene var nesten usynlige der de stille vandret gjennom fjorårsgresset nede på sletta foran meg. Men plutselig oppdaget den ene meg, og så var den seansen over.
Som sagt, er det den hjertedag i dag. Jeg forsøkte meg på s`mores. Ikke helt min stil, men jeg er ikke glad i smeltede mashmellows på bålet heller.
Jeg vil nok heller ha ostekrem og sjokolade mellom pepperkakene. Men en s`more for hjertedagen var jo koselig å se på. Hva det er? En pepperkake med en stor mashmellow på, under grille i noen sekunder. På med en sjokoladebit og topp det med enda en pepperkake. Avkjøl bitttelitt, og så er det bare å kose seg. Jeg pyntet med tørre bringebør, melis og tørkede ringroser. Happy Valentine!

2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Du får det til!
Og så mange ville dyr det er i din nærhet. Bor du så øde til?
Takk for vakre bilder Hilsen Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove! Takk skal du ha for fine ord igjen. Øde? Nei, slett ikke. Jeg bor på et byggefeltpå utsiden av byen, men rett ved siden av meg har jeg litt skog og landbruksområder. Her ferdes det elg,rådyr, grevling, rev, hare, ugler og storfugl, hakkespetter,ørn og annet. I og med jeg også har saltvannet rett ved, så ser vi daglig svaner og sangsvaner, vadefulger og ender. Inne på skogen er det padder og salamandere, hoggorm, stålorm og buorm. Ja, så er det jo ekorn da, pluss mye annet. Føler meg heldig som bor som jeg gjør. Tenk å bare ta på seg å gå rett ut i skogen, selv om den ikke er stor, eller til sjøen eller ut på landet. Supert for meg. I dag er det grått her, men heldigvis ikke så mye vind. Nå håper jeg våren kommer sakte men sikkert. Ha en vakker dag der du bor.