mandag 30. mai 2022

Nye bilder.

Jeg rekker ikke med alt jeg vil i våren, men det er vel det vanlige. Her kommer et knippe bilder fra litt av hvert! Trimme må jeg gjøre og det går framover med de forskjellige øvelsene. Mat må man også ha, og pannekaker med multesaus, rosiner og kokos, var slett ikke dumt etter en fin skogstur.

Myrulla blomster så vakkert, og det minnet meg om gamle dager. Jeg fant ei gammel bøtte i skogbunnen og den fikk fram fantasien.

Da ble det fram med et sjal til skaut og anorakken ble knyttet rundt livet. Da ble det sorthvittbilder til minne om svunne tider med selvutløseren.

De lokket på kuene med sang eller neverlur før. Så kom kuene hjem til melking.

Jeg synes jeg hører både hundra og seterlokk, kubjeller og liv i naturen ved å fantasere litt. Tenk hvilken jobb de hadde med å kinne smør og lage ost. Vi kjøper det bare i butikken vi og legger ikke en tanke på hvordan det blir til.

Ja, sånn går nå mine dager. Sauene i nabolaget har fått lam, og det er koselig å se.

I helga var vi på sykkeltur med vennene våre ikke langt fra Borås. 
I helga var vi på tur til Sverige ikke langt fra Borås. Vi syklet litt av Sjuhäradsrunden, og det er en gammel togtrassé, der har de fjernet skinnene og asfaltert, det så vi kan sykle eller gå der. Knallfint.

Mye vakkert og se på og kubjellene var så vakre. Godt med minner på kamerakortet, men det ble mange minner i hjertet også. Nå er det snart juni og sommeren venter. Tror det blir fint i år. 


2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Her hadde du virkelig sluppet deg løs! Du er ikke sann!!!
Men det er deilig å være ute i naturen nå om våren. Og etter regnet spretter alt opp!
Kos deg videre! Hilsen Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove! Ja, det gjelder å ikke ta seg selv så alvorlig!!!!Takk! Nyt dagene du også. I morgen er det juni! :)