onsdag 14. april 2021

Biehotell.

Etter å ha skåret ut trefigurene mine, måtte jeg rydde litt. Det var mange biter i forskjellige fasonger som jeg så muligheter i. Et biehotell kunne jeg da fikse. Jeg fant fram litt av hvert. Ei ramme uten glass var fin, noen trehus jeg har fått for lenge siden og så var det litt av hvert annet.

Nå er det klart til innflytning for sommerens insekter. Med litt maling, kongler, kvister og korker, ble det da jammen klart for innflytning. Biehus skal visst helst stå på en solvegg og bli varmet godt opp. Mitt havnet under terrassetaket. Her blir det supervarmt, så det blir nok trivelig for gjestene. Pluss at det ble til pynt for meg. Godt å bruke opp restene etter annet arbeide.

4 kommentarer:

hagen vår sa...

Fantastisk flott. Det må biene skjønne at de får et hotelltilbud, de ikke kan si nei til. Tusen hjertelig takk for hyggelig melding. Jeg blir glad av sånt. Anne

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Hagen vår. Tusen takk for hyggelig hilsen her. Gøy med kreativitet i koronatiden, det går meg til å glemme litt av alt det bedrøvelige og kjedelige. Nyt dagen! Klemsiklem til deg Anne!

Tove Steinbo sa...

Dette ble kjempeflott! Klart biene vil trives her. Og nå har vi nesten hatt sommer i flere dager. Deilig å være i hagen. Men nå kommer visstnok "vinteren" tilbake om et par dager, dessverre.
Jeg har vært treg med innlegg nå, men det var gøy å ha kurs igjen, selv om det var på ZOOM.
Fine og fargerike dager ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Hei i våren Tove. Ja, det summer i blomstene her. Det blir spennende om noen insekter flytter inn. Gjør de ikke det så ble det da en morsom dekorasjon. Haven fin ny uke og så bra du koser deg!