mandag 30. desember 2019

Et nytt år kommer!

Her er det nye året, sånn jeg ser det! I dag er nest siste dagen av 2019. Det nye året kommer fram mer og mer om en liten stund. Vil det bli et fargerikt år? Vil det bli harmoni og glede? Får vi solskinn og fine dager, eller.....Ja,hvem vet?

Det gamle året har bleknet,løfter på hatten og går videre. Det nye året har ikke helt slått ut vingene enda, men er i bevegelse mot nye tider.

Jeg har forsiktig begynt på et nytt ark for 2020. Moodboard kaller de det visst. Det får meg til å tenke litt over hva jeg vil og ønsker framover. I dag er det bare dette utklipsbildet fra et ukeblad, som står der. Veien framover virker glatt og vanskelig her.
Det er kaldt og ikke mye sol i det bildet. Men om vi fortsetter, så kommer det både vår og sommer, det er jeg sikker på. Det er bare å fortsette.... Godt nytt år!

6 kommentarer:

Anonym sa...

et vakkert innlegg,ja det kommer en ny vår og sommer og jeg er helt sikker på att det nye året blir fargerikt,vi jobber mot det :=) godt nytt år til deg også

Vilt og vakkert sa...

Heisann Randi, takk for en hyggelig kommentar hos meg. Og ikke minst takk for den gleden du sprer med illustrasjonene dine, og teksten som ofte gir perspektiver på livet. Ønsker deg alt godt for det nye året, og hvem vet - kanskje - vi støter på hverandre... og kan gi hverandre en klem!

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Fruensvilje. Så koselig du tittet innom! Ja,vi får farge det nye året så godt vi kan, så blir det nok finfint! Kos deg i kvelden og ha en fin nyttårsfeiring :)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Vilt og vakkert! Tusen takk for snille ord fra deg. Det satte jeg pris på, som alle hyggelige hilsner du har kommet med gjennom dette året også. Klart du skal få en klem om vi treffes! Nyt kvelden og ha en fin nyttårsfeiring!

Tove Steinbo sa...

En utrolig kreativ og annerledes måte å antyde hvordan året 2020 kan bli. For hvordan det blir vet vi ikke. Vi må ta imot dagene og livet som det kommer, men vi kan gjøre vårt beste for å fylle 2020 med gode og interessante ting.
Ser av innlegg at du også var i Kiel på julemarked, det var også vi, og vi dro jo også til Lübeck.
Et godt, fargerikt og kreativt år ønskes deg og dine av Tove/fargeneforteller.

naturglede/Randi Lind sa...

Hjertelig takk Tove. Ja det skal bli spennende å se hva det nye året har å by på. Jula har vært fin og vi har kost oss masse med både mat,familie og turer. Nå er det oppstart på januar og det lysner minutt for minutt. Det er vel bare å fortsette mot vår. Ha en finfin dag!