torsdag 5. april 2018

Våren er tilbake!

Tilbake til hverdagen etter mange dager med fri. Selv om det stadig snødde og  ganske kaldt, var det likevel vakkert å besøke Danmark.


Vi var innom Jærgersborg Dyrehave og Hegn nord fpr København. Massevis av hjort som strøvet omkring i den gryende vår. Nei, de er slett ikke tamme, men de er vant til mennsker som kommer og går i området.

 Blomstret gjorde det også så det ble tatt mange bilder. Herlig med vår.

Vi var innom Hornborgasjøen også, og der var det allerede flere tusen traner som danset og sang i våren. Ja, det er herlig at våren er tilbake, selv om den er sen denne gangen.

8 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Trodde først at du hadde så mange dyr rundt huset, men slik var det ikke.
Så deilig besøk i Danmark - og dine bilder har som alltid vakre motiver og farger.
Takk for et nydelig innlegg. God helg ønskes av Tove/fargeneforteller

hagen vår sa...

Hei!

Spennende å se hjort, men jeg må jo si at jeg er veldig glad for at vi ikke har dem her.
Endelig er det vårtegn og ikke så himla kaldt om natta.
Nå er det utrolig mye å glede seg til. God kveld! Anne

Vilt og vakkert sa...

Heisann, så heldig du har vært å få besøke våren i Danmark. Lenge siden jeg var der... Nydelige bilder! Ha en fin søndag ;:OD)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove. Nei det er jammen godt jeg ikke har all den hjorten i hagen!!!! Det var en herlig tur denne gangen, men kaldt. Godt man har varme klær i denne våren! Ha en finfin ny uke! :)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Anne. Hjorten er vakker og den begynner å titte fram både her og der i landskapet vårt også. En time fra meg har det blitt så vi ser dem på jordene nå. Ja, nå er det vel vår, selv om det fortsatt er kaldt. Jeg har ikke ryddet vekk ulltøyet enda, men håper på mildere vær framover. Ha en vakker ny uke! :)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Vilt og vakkert! Våren i Danmark pleier å være fin, men det var sent der også i år- Kosa oss gjorde vi likevel da. Ha en vakker ny uke og kos deg i den gryende vår! :)

Kathrine sa...

Vakre bilder av danske skoger og hjort:-)
Ja, Hornborgasjøen er viden kjent for sine traner. Har hørt de blir matet der også, så de skal komme igjen og igjen. Vakre bilder!

:-)

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Kathrine! Jepp, de blir foret med korn når de kommer.DE har alltid hatt et naturlig stopp der, men ved å fore holder de seg der litt lenger og folk kan komme dit å se eventyret vår og høst. Vi har vært der flere ganger og det er like artig hver gang. Herlig med sånne naturopplevelser i våren. Ha en vakker dag!