lørdag 5. mars 2016

Sommerdrømmer og fargeforventning!

Når Anne på Moseplassen inviterte oss til å jage vekk vintergruffen, var jeg ikke sen om å lete fram bilder til en fargefest. Jeg måtte først vise fram årets første hestehov. Er det litt tidlig synes du? Men jeg har plukket den i år. Forrige uke hadde vi et skikkelig vårvær, men nå har vinteren overtatt igjen. Under snøen ligger det mange overraskelser og venter.

Snart vil hagen min og sikkert din også, fylles opp av fargerike blomster. Vi har virkelig noe å se fram til.

Stemorsblomsten er en av de første jeg kjøper meg til terrassen. Den har en stor varasjon av farger og jeg synes den er nydelig. Etter at den har gledet meg på terrassen min, planter jeg dem ned i hagen. Noen ganger har jeg fått et hav av farger på dem året etter.

Perleblomster har jeg allerede der ute. Jeg fikk en potte i gave og den blir bare finere og finere for hver dag. Snart kommer erantis og gyvel med sin fine gulfarge. Kanskje vil noe av det allerede springe ut før påske.

Om et par uker kan vi fylle opp med egg, blomster og kaniner.

Gjett om jeg gleder meg til at igjen hagen vår fylles opp med alt dette. Våren ligger i startsgropa, og det er så godt å ha noe å glede seg til framover. Flere innlegg om å jage vekk vintergruff finner du hos Moseplassen. Titt innom da vel, du finner henne HER!

9 kommentarer:

Anne (Moseplassen) sa...

så herlig Randi :D
Hyggelig at du er med og deler sommerdrømmene dine!

Vivishagerom sa...

Her var det mange glade farger. Herlig!

Klem Vivi

Eva sa...

Herlig med slike gleder som våren kan gi. Hos oss i nord er det nok for mye snø i hagen. Jeg er mest spent på hvordan plenen kommer til å se ut fordi jeg har fuglehuset stående. Solsikkefrø kan spire rundt fuglehuset tror svigerdatter så vi går en spennende tid i møte. Værmessig har det vært nydelig vær og det har tint en god del.

Ha en flott søndag. Vi tastes.

Klem fra Eva

livihagen.blogspot.com sa...

Så nydelige farger. Virkelig vårlig dette her, og snart kommer jo påsken også. Den er tidlig i år. Ha en fin dag. Hilsen fra Liv

hagen vår sa...

Hei!
Så fint dette er. Å se igjen hestehoven, synes jeg er et mirakel hver vår. Det ser ut til at jeg må vente en stund.
Ha det godt! Anne

krepsemor sa...

Hestehoven er like kjærkommen hvert år, men jeg har ikke sett den her enda. Snøen ligger fortsatt, og det har vært ganske kaldt! Men snart, snart er våren her. Inntil videre skal jeg nyte flotte sommerminner i blogglandia, som her hos deg! Herlig!

Susanne sa...

Tenk av vi kommer til å få det slik igjen snart:-) Tusen takk for fine bilder!

Maribel sa...

Fina bilder och härliga sommardrömmar.
Ha det fint!
Marika

Alicia sa...

QUE FLORES TAN HERMOSAS!!!
SALUDITOS