lørdag 7. februar 2015

Helgeglede igjen!

Helgeglede kan være så mangt. Jeg liker at vi har litt snø nå. Det blir så lyst og vakkert. Jeg måtte prøve meg med litt pynt der ute,men snøen var jo ikke kram. Den fikk bli med inn i ei bøtte, før den ble grei å jobbe med.
Helgeglede er også litt håndarbeide. Jeg har forsøkt meg på en genser til meg selv. Det er evingheter siden sist, men det går da framover, eller skal vi si oppover. Jeg driver på bærestykket nå og det blir det litt farger også. Håper du også har mange gleder i helga,selv om det ikke akkurat er spådd så fint vær overalt.

Her skinner sola fra skyfri himmel, enda! God helg og fin morsdag til alle det gjelder. En ekstra hilsen med gode tanker sendes til min herlige mamma. Flere helgegleder finner du HER!

7 kommentarer:

Malys krok sa...

Herlighet så flink du er! Dette er den fineste snøfiguren jeg har sett! Du finner på det, og gjennomfører til stor tilfredsstillelse, vil jeg tro!
Her har det blåst og snedd så vinduene er dekket. Ingen skade skjedd her, men er nok verre andre steder. God helg videre! -Margit-

hagen vår sa...

Jeg tenkte at jeg skulle lage en snølykt av snøballer på fredag, men så glemte jeg det. Det blir forhåpentligvis flere anledninger.
Vakre solnedganger og de blir seinere og seinere. Deilig.
Ha det godt! Anne

Eva sa...

Så flotte helgegleder du viser fram. Genseren blir nydelig. Snødd og blåst her, men det er vel ventet mildvær igjen. Håper det lar seg gjøre å lage snømann på onsdag når barnebarnet kommer.

Håper morsdagen var fin.

Varm hilsen fra nord

jorunn`s Fristed sa...

Godt å ha deg tilbake ♥ Elsker bildene dine. Ny uke og nye muligheter, nyt den ♥

Vivishagerom sa...

Hei
Du verden så koselig med lys i snøen, og den solnedgangen var helt fantastisk flott.
Tusen takk for at du ville dele din helgeglede.

Klem Vivi

amo sin blogg sa...

Så kreativ du er og lagar flott figur med lys i snøen. Fine bilder hos deg !
Fin ny veke !

Vilt og vakkert sa...

Hei... a... jeg strikker kortbukse til baby i nesten samme farve!
Litt trist også at snømannen smelter nå, var fint og lyst med snøen som kom.
Ha ei flott uke ;:OD)