søndag 23. november 2014

Min helgeglede.


Så mye morsomt man kan lage av gamle aviser. Julekrybben begynner å ta form.Figurene er over 40 cm høye og passer akkurat inne i min julehimmelmalte fiskekasse.


Litt av en jobb, men en utfordring er aldri feil. Jeg laget kroppene av avispapir, og så ble de teipet opp til det ble litt fasthet i figurene.Etter grunning med hvitmaling, sprayet jeg dem. Da var det enklere å komme inn i alle kriker og kroker.

I dag har jeg jobbet videre med hyrden og noen lam. De er ikke hvitlakkert enda, så bildene ble ikke så tydelige kanskje? Det skinner i teipen liksom. Men sånn er det. En engel er også klar, så når alt er ferdig skal jeg ta et bilde av alt samlet .Nå gleder jeg meg til advent!


5 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Så utrolig flott og kreativt. Alltid gøy å kunne lage noe selv.
Tusen takk for at du delte din helgeglede.
Klem Vivi

Eva sa...

Utrolig flott.. Du er så flink.. Gikk inn på din andre blogg å kommenterte, men når jeg klikker på send kommentaren så blir den slettet. Derfor får jeg ikke kommentert hos deg der inne.. Her er det jeg skrev..

Er lenge siden jeg har blogget selv, og besøkt bloggene.. Startet jo med å lage julegaver og har styrt. Tiden har rett og slett flydd i fra meg. Nå har jeg noen få gaver igjen å handle og det meste er i boks. Til og med bakt en kakesort..

Flotte bilder, og unikt med blåbær nå.. Ikke snø hos meg heller, det regnet vekk her om dagen.. I mørketiden er det ekstra mørkt når snøen er borte...

Varm hilsen i fra nord..

Jannibele sa...

Så kreativ du er da:) Julestemningen er på plass.

Villrose sa...

Du store! Julestemning av fiskekasse og avispapir :-)
Kjempeflott!

jorunn`s Fristed sa...

wow.. så imponert og ikke minst lærte jeg noe nytt, takk skal du ha :)

Jeg fikk straffa i dag for at jeg var så effektiv i går, så i dag er det kose dag her i heimen. Gode varme klemmer til deg, kos deg i helga ♥