torsdag 13. juni 2013

Torsdag igjen.

Så var det torsdag igjen og tid for Himmelsk. I dag ble det en collage av gressløk og strandløk, pluss litt til. Ute på Hvaler vokser de vilt overalt og på denne tiden er de på det vakreste. Det er straks midt i juni og vi nærmere oss den lyseste dagen i året. Ute regner det i dag, men det er helt greit innimellom det også.
Etter all vinden de siste dagene så trenger både skog, planter, hage og jordbruk litt fuktighet. Jeg synes at dagene går alt for fort, så det gjelder å nyte øyeblikket. Håper på en tur ut i regnet siden idag, det er forfriskende synes jeg. Men jeg gleder meg til nye solrike dager selvfølgelig. De dagene er best! 

6 kommentarer:

Birgitte sa...

Meget smukke billeder , elsker også glade sommer billeder :-)

Annemor sa...

Nydelige bilder av sommeren.
Ha en fin dag.
Mormor

http://www.starbear.no/mormor/2013/06/13/himmelsk-ikke-himmelen-i-dag/

Anonym sa...

Lenge siden jeg har vært innom siden din, men her var det mange fine bilder. Ønsker deg en fin sommer:)

Malys krok sa...

Sommeren er en herlig tid, og her hos deg kan jeg føle og ane dens skjønne farger, lukter og lyder! Vakkert!
-Margit-

Anne sa...

Kjæreste Randi vennen, alt mitt er ditt :-) så skriv i din lille bok du. Har en slik liten bok jeg fyller med dikt og lignende jeg leser jeg også. Så kjekt å finne om en trenger noen trøstens ord eller noen ord til å skrive på et kort til noen :-)

Litt småhektisk her, for er på vei på fototur med fotogruppa til et fyr langt ut på Frøya. Været veldig bob-bob så ganske spent ja. Fint blir det uansett.

Du har fanget juni, akkurat slik den er, og med din særegne collage, nostalgisk og vakkert. En bare MÅ nyte nå mens juni er her.

Ha en toppers helg du også, også skal jeg se innom igjen snart.

Varm varm klem,

Tins roser sa...

Hvaler er jo bare skjønt...jeg elsker det paradiset1 Nydelige bilder hos deg!