torsdag 13. desember 2012

Lucia

Ønsker dere alle en vakker Lucia. Nå er det elve dager til julaften! Nyt det! Ta deg tid til en liten pause i forberedelsene, tenn et lys og prøv å finne fram forventningen. Den barnslige gleden du hadde som liten, ligger der inne og venter. Du er den eneste som kan finne det fram. Finn julegleden i deg selv og drøm litt i adventstiden.

Vi har hatt det kaldt de siste dagene men for noen solnedganger. Det har skint og lyst, men denne kvelden ble det skikkelig stilig. Solen sto liksom opp igjen, det skinte oppover i en herlig stråleglans. I natt har vi fått et lite melisdryss igjen, så det blir nok en vakker dag bare lyset kommer. Ønsker dere alle vakre dager mot tredje advent. God helg! Flere himmelske innlegg finner du HER!

7 kommentarer:

Anne sa...

Kloke ord fra en klok dame! Førjulstiden skal nytes den også, ikke bare stresses bort i tjas og mas. Kommet dit jeg også faktisk, og undrer på om det kanskje har noe med alderen å gjøre, men pytt pytt :-)

Har ukefridag, og faktisk utrolig lei meg for det. Så trivelig i sykehuskorridorene når barnehagebarn synger Luciasangen og skaper sånn en stemning blant oss, alltid en dag med en klump i halsen, men må i dag forsøke gjenskape stemning her i heimen blant litt juleforberedelser.

Kalde dager, men så allikevel har bildene dine sånn en varme! Passer bra nå når sola snart snur og det igjen går mot lysere tider.

Kjempeklem til deg på Luciadagen Randi.

HansHB sa...

Pene bilder med flotte farger..
I min jobb blir det kanskje for mye "jul" før den virkelige julefeiringa. Da er en litt "matt" når en til slutt når julaften...

Tina´s PicStory sa...

what a sky!

Laura sa...

those sky photos are magical!

Meta sa...

vilka söta Luciafigurer du har.
Och en underbart vacker solnedgång. Såna bilder kan man få när det är kallt och lite klarare luft.
ha ett fint slut på veckan
Kram Meta

Nette Cecilia sa...

Vilken fin sol ,nette

Marie sa...


Koselige og vakre bilde :)
Ja det er viktig å ta pausar og nyte stunder innimellom :)
Ønskjer deg fine og gode adventsdagar fram mot jul :)