søndag 20. desember 2009

Bitte, bitte,bittelille julaften!


Fire dager igjen til julaften. Gleder meg. Her har det kommet bitte, bitte, bitte lite snø også. Det er da hvitt ,oppe på glattisen. Jeg har ikke lyst til å gå tur, for gips ønsker jeg meg ikke til jul. Så nå gjelder det å ta det varlig i innspurten. Ut må man jo.

Det er litt av hvert igjen å gjøre før julen ringes inn. Litt skal lages, litt skal handles, noe skal vaskes og noe strykes. En julekonsert ønsker jeg å få med meg, og besøk hos ei venninne eller to. Det burde visst vært flere dager igjen til jul, men det er det ikke.Nyt søndagen alle sammen og ta dagen som den er. Vi får aldri denne bitte, bitte,bittelillejulaften igjen. Ble det nok "bitte" for å bli den bittelilledagen tro?Ønsker alle en flott dag.

6 kommentarer:

Anne sa...

Siste innsurt her i dette hus også. venter og venter på den julesnøen vi da, grønne plener og juletrebelysning passer ikke helt sammen. Men bildet ditt gav med skikkelig vinterstemning i alle fall.

Fin søndag ønskes deg.

Tone sa...

Så vakre bilder av noen vakre tipper! Ønsker deg en riktig fin førjulstid!

Turid sa...

Så nydelige fuglebilder! Ja nå gjelder det å nytte de siste dagene frem til jul så godt man kan! Jeg sier som tidligere år...neste år SKAL jeg begynne før, for det har en tendens til å balle på seg her på slutten...;-) Men kommer nok i mål i år også.
Gleder meg over at solen snart snur!

Magdalena sa...

NYDELIG...
VIKTIG Å huske på smæfuglene nå...
ønsker deg en fin julehelg..! så blogges vi..
go klem, magny***

FO - 2 sa...

Kos deg med de siste gjøremålene og julesyslene. :)
God klem fra meg.

P.S.
Anbefaler ingen gips og krykker i julehøytiden, nei...
Og jeg snakker av erfaring. ;)

Kathrine sa...

Riktig god jul til deg! Og i dag er det plutselig lille juleaften:)) Jippi!
Og ute snør det, men her er det ikke is under til en forandring,)
:))